ILIEV OTKRIO: Partizan ima NOVOG Vlahovića?

Autor:

Sport

14.10.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev otvoreno je govorio za sajt "FirenzaViola" o Dušanu Vlahoviću.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović u dresu reprezentacije

Dušan Vlahović igra sjajno u redovima Fiorentine, ali male su šanse da će se zadržati u timu iz Firence, tako da bi uskoro mogao da pojača neke od najboljih ekipa Evrope.

Talentovani napadač je iz Partizana prešao u Fiotentinu 2018. godine, u transferu vrednom dva miliona evra.

- Upravo kada sam postao sporski direktor, došao je glavni skaut jednog od najvećih svetskih timova. Bio je to februar 2016, najkasnije mart. Rekao mi je da nema talenta u svetu poput Vlahovića iz klase 2000. Pet godina kasnije se može reći da je bio u pravu. Tada Haland još nije bio poznat. Videlo se da Dušan raste iz meseca u mesec. Žao mi je što nije ostao duže u Partizanu, ali ko zna, možda će se jednog dana vratiti kući. Kada je otišao, osećao sam se loše, bio sam ubeđen da još nije dao sve što može u prvom timu - rekao je Iliev.

Ilien tvrdi da je Vlahović uz Halanda najbolji mladi igrač u Evropi.

- On misli samo na teren. Sećam se da je slobodne dane koristio kako bi trenirao. I nakon treninga je ostajao duže. Gleda samo ispred sebe, jak je u glavi, ima karakter šampiona i ništa ga ne može poremetiti na putu do cilja -

Iliev kaže da crno-beli mogu da se pohvale sa dosta mladih talentovanih igrača.

- U Fiorentini dobro poznaju naše mlade igrače. Imamo krilnog napadača Nemanju Jovića. Onda i Marka Milovanovića (2003) i Sameda Baždara (2004). Svi su napadači - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading