NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Nakon pobede u Evropi Zveda se RASTALA sa napadačem!

Autor:

Sport

17.09.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki talenat beogradske Crvene zvezde koji je svoju darovitost potvrdio i na Apeninima, Luka Marković odlučio da svoju karijeru nastavi u dresu Bačke.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stadion Crvene zvezde

Marković je vezan ugovornom obavezom sa Crvenom zvezdom još godinu dana a sezonu je započeo kao pozajmljeni igrač Grafičara.

Tim iz Bačke Palanke želi povratak u elitu, a Marković bi svojim golovima trebao da trasira put Bačkoj ka Superligi Srbije.

- Isključivo sam fokusiran na teren i želim da moji golovi na terenu kreiraju moju fudbalsku sliku. Želim da se zahvalim rukovodstvu Bačke , na čelu sa gospodinom Marjanom Rnićem i spreman sam da svojim maksimalnim sngažovanjem doprinesem uspesima Bačke - istakao Marković nakon dogovorene pozajmice iz Ljutice Bogdana.

Foto: FK Crvena zvezda

Luka Marković

Podsetimo se, Marković je iz italijanskog Krotonea prošlog leta stigao na "Marakanu" u sklopu transfera Miloša Vulića u pomenuti klub, ali nije dobio pravu priliku u Ljutice Bogdana.

Usledile su pozajmice Novom Pazaru i Mačvi, a Marković se istakao het-trikom protiv Vojvodine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading