VAR i Ramos pogurali Real, titula veoma blizu!

Autor:

Sport

05.07.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid je napravio još jedan veliki korak ka šampionskoj tituli u Primeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ponovo junak... Serhio Ramos

U 34. kolu španske La lige, na "San Mamesu" je savladan Atletik Bilbao sa 1:0 (0:0), po istom receptu kao pre tri dana protiv Hetafea.

Kao i tada, i ovog puta je gol za pobedu iz penala postigao Serhio Ramos, a interesantno, u pitanju je bilo približno isto vreme postizanja pogotka. "Kraljevi" u "postkorona" danima igraju taman onoliko koliko im je potrebno. Nema tu ubedljivih trijumfa, niti lepršave igre.

Ali, bodovi se gomilaju, dok Barsa gubi iste u nizu (vezala je tri meča bez trijumfa).

Ni ovog puta Real nije blistao, a Atletik Bilbao sa druge strane je ušao otvoreno u ovaj duel. Prvi je zapretio preko Injakija Vilijamsa, a potom Real odgovorio pokušajima Marka Asensija i Karima Benzeme.

Međutim, nije bilo golova, a u nastavku ni puno uzbuđenja sve do 70. minuta. Tada je Luis Gonzales nagazio Marsela, a video-asistent tek posle tri minuta pokazao da je to penal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika borba vodila se na San Mamesu

Odgovornost je ponovo preuzeo Serhio Ramos i još jednom bio vrlo siguran.

Samo nekoliko minuta kasnije Atletik Bilbao je tražio penal, zbog vrlo sličnog prekršaja. Naime, ovog puta je Serhio Ramos nagazio Raula Garsiju, a meč je na momenat prekinut. Ipak, iz VAR sobe su javili da štoper Reala nije imao nameru da nagazi rivala koji mu je bio iza leđa.

Po istom receptu, kao i pre tri dana, Real je uspeo da se odbrani u finišu i upiše novi "minimalac". Ali, on vredi puno jer trenutno "kraljevi" imaju sedam bodova više od Barselone koja večeras od 22 sata igra protiv Viljareala.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading