Kako je Srbin odbio Siti i otišao u Juventus: Krasić otkrio za čime najviše žali u karijeri!

Autor:

Sport

11.04.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Krasić, nekadašnji reprezentativac Srbije, prisetio se trenutka kada je mogao da bira u koji će klub da pređe.

Miloš Krasić u dresu Juventusa

Srpski fudbaler odigrao je odličan Mundijal 2010. što ga je preporučilo mnogim klubovima među kojima su najzainteresovaniji bili Mančester siti i Juventus.

- Najbolji dani bili su mi u Moskvi. Pored mojih dobrih individualnih partija osvojili smo i Ligu Evrope", rekao je Krasić za turski "Milliyet" i nastavio:

- Posle toga sam dobio ponudu od Juventusa i Mančester sitija. Odlučio sam se za Juve. Prva godina mi je bila dobra, osvojili smo titulu. Međutim, sistem se promenio po dolasku Kontea i ja se nisam uklapao u njega- rekao je Krasić.

Posle Juventusa usledio je odlazak u Fenerbahče gde nije imao sreće.

- Nažalost, nije ispalo kako smo svi želeli. Doživeo sam ozbiljnu povredu i želeo sam da se vratim što je pre moguće. Ta žurba me je koštala i povredio sam se još teže. Fenerbahče će uvek biti u mom srcu. Porodica i ja smo bili srećni u Istanbulu. Samo mi je krivo što navijači Fenera nisu mogli da gledaju onog pravog Krasića- rekao je Srbin.

Krasić je jednu sezonu proveo u Bastiji na pozajmici, a od 2015. do 2018. igrao je u Lehiji iz Gdanjska gde je završio karijeru.

- Nisam imao povreda u Gdanjsku i igrao sam dobro. Vremenom sam shvatio da nemam motivaciju kao pre i mislim da sam doneo dobru odluku što sam se povukao. Želim da ostanem u fudbalu, samo ne znam da li kao funkcioner ili trener. Nisam još odlučio- zaključio je Miloš Krasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading