RIVAL SRBIJE BEZ POLA TIMA ZBOG OTKAZA: Austrijanci sa belom zastavom!

Autor:

Sport

04.10.2017

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored toga što se nalazi u sjajnoj rezultatskoj formi, reprezentacija Srbije imaće u Beču olakšan posao jer je domaća selekcija ostala skoro bez pola tima zbog otkaza igrača!

RepublikaFoto: Starsport
Ni austrijska prva zvezda David Alaba neće igrati protiv Srbije

"Orlovima" se neće suprotstaviti Marsel Zabicer iz Lajpciga, kapiten David Alaba, napadač Martin Harnik, štoper Votforda Sebastijan Predl i vezista Šalkea Alesandro Šef. Prva trojica našla su se na ozbiljnom udaru navijača i javnosti jer su za vikend uredno igrali za svoje klubove u Bundesligi.

Ipak, u poslednjem trenutku svi su prijavili povrede i saopštili da nisu u stanju da izađu na megdan Srbiji. U odbranu kolega stao je iskusni napadač Mark Janko.

- Tokom svoje reprezentativne karijere i ja sam otkazivao nastupe. Ne želim nikome da nabijam pritisak, niti da im nabacujem krivicu. Postoje razlozi zašto su otkazali svoje učešće i ja im verujem kada kažu da ne mogu da dođu - izjavio je Janko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading