MILOJEVIĆ: Umorni smo i prazni

Autor:

Sport

01.10.2017

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle poraza u Kruševcu, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je čestitao domaćinima ali i svojim igračima. Crveno-beli su primili pogodak u 96. minutu, a Milojević smatra da se takve stavri događaju u fudbalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čestitao igračima, uprkos porazu: Vladan Milojević

- Došli smo da igramo i znali smo da će biti teško. U prvom delu nisu mogli da razvijemo svoju igru, Napredak je odlično parirao u svim segmentima. Pokušavali smo na sve moguće načine da dođemo do tog jednog gola. Imali smo šanse, Napredak se povukao nazad i vrebao iz kontranapada. Na kraju smo primili gol u produžetku. Takav je fudbal, nekada imate sreće, nekada nemate. Imali smo svoje konkretne prilike koje nismo iskoristili. Idemo dalje, čestitao bih igračima i jednog i drugog tima, posebno mojim igračima jer su veoma umorni i prazni, i dobro će nam doći ova pauza - rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading