Portugalci vole ono šta je u Engleskoj zabranjeno: Murinjo to najbolje zna

Autor:

Sport

02.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo od kraja 2018. ne radi kao trener, a trenutno je zaposlen kao stručni konsultant. Portugalski stručnjak često priča u televizijskim emisijama o svojoj karijeri, a sada je pričao o komentarisanju suđenja dok je radio u Čelsiju i Mančester junajtedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Bivši menadžer Junajteda kaže da se osećao kao u kavezu jer je često bio kažnjavan kada je komentarisao suđenje. Dodaje da su kazne bile smešno male, a da bi ga Fudbalska asocijacija kaznila čak i kada bi hvalio sudije. 

- U Engleskoj sam bio kažnjen zbog komentara pred utakmicu kada sam rekao da se nadam da je sudija dobro i da će odoleti pritsku Enfilda i da će odlično uraditi svoj posao. To je zabranjeno. To se shvata kao neki pritisak na sudiju. Kada bih hvalio sudije bio bih kažnjen. U Portugaliji kažeš sudijama šta hoćeš, pre, posle i tokom meča. Kazne su smešno male, ali Portugalci to vole. Možda takav fudbal želimo da imamo - kaže Murinjo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading