Zidan uskočio sam sebi u usta

Autor:

Sport

31.03.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontradiktoran je trener Real Madrida Zinedin Zidan, pošto je rekao da ne želi da priča o transferima, narednoj sezoni, i potencijalnim pojačanjima kao i odlascima iz prestonice Španije. Međutim kada je Pol Pogba u pitanju, Francuz je imao šta da kaže, i prekršio je sopstveno pravilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

- Poznajem ga lično i on mnogo donosi ekipi. Malo je igrača koji toliko mogu da doprinesu - poručio je Zidan. 

- On je vezista koji zna da napada i zna kako da igra u odbrani. Međutim on nije moj igrač, on je igrač Mančester junajteda. Uvek je govorio da, posle Mančestera, Madrid je za njega interesantan. Kada se završi to njegovo iskustvo u Junajtedu, zašto ne bi došao u Madrid? - kazao je francuski trener. 

Pogba od dolaska Olea Gunara Solšera igra mnogo bolje u Junajtedu i spekulacije o njegovom odlasku treba uzeti sa rezervom. Interesantno je i da su mnogi videli baš Zinedina Zidana na klupi Mančester junajteda kada je Žoze Murinjo napustio "Old traford". Baš su konekciju između Zidana i Pogbe mediji pominjali kao razlog više da francuski stručnjak dođe na kormilo "crvenih đavola". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading