ŠOK: Sala je nateran da uđe u avion smrti!

Autor:

Sport

05.02.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije poznato kako je došlo do tragičnog pada aviona u kome je bio Emilijano Sala, a pitanje je da li ćemo ikada i saznati. U javnost su isplivavali novi jezivi detalji, neki od njih su prilično uznemirujući, kao jedan koji je otkrio najbolji prijatelj nastradalog Sale.

Emilijano Sala

Mnogo je čudnih okolnosti vezano uz poslednji let "Pajpera" od zamene pilota u poslednji čas, pa je umesto dogovorenog Dejvida Hendersona avionom upravljao njegov imenjak Ibotson (59), pilot koji uopšte nije imao dozvolu za komercijalne letove, sve do zvučne "WhatsApp" poruke samog Emilijana prijateljima u kojoj kaže kako "avion izgleda kao da će se raspasti" i da se "strašno boji".

Jedan od najboljih prijatelja stradalog napadača Maksimilijano Duarte u intervjuu argentinskoj televiziji je rekao da neko mora da odgovara za pad aviona i tragičnu sudbinu Emilijana Sale (28).

- Emilijano nije bio taj koji je odlučio da će se ukrcati na taj avion. Komunicirali smo preko poruka, napisao mi je "umoran sam, nisam imao minut odmora ceo dan". Pisao mi je da želi da ostane u Nantu i naspava se. Doslovce je napisao: "Ne želim da putujem danas, želim da ostanem i prespavam - tvrdi Duarte, koji je sve poruke prosledio istražiteljima.

Na tome se nije zaustavio, već je izneo ozbiljnu tvrdnju.

- Ako Emilijano nije htio da putuje, onda je neko odlučio drugačije i taj neko je odgovoran. Više od toga vam ne mogu reći u interesu istrage - rekao je Salin prijatelj.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading