POSLE ZMIJE I SVINJA NA TERENU: Ovo su prave čari niželigaškog fudbala! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.04.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svetu su popularni uleti navijača na teren, ali je kod nas to odavno prevaziđeno.

POSLE ZMIJE I SVINJA NA TERENU: Ovo su prave čari niželigaškog fudbala! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Danas su odigrana četiri meča u okviru 14. kola Jaseničke okružne lige, jedan od zanimljivih igran je u Bačincu gde je istoimena ekipa ugostila sastav Glavaša iz Glibovca

Republika

Što se tiče same utakmice, domaći su bili konkretniji na polovini rivala, stvarali su šanse, gde se istakao mladi golman Vuk Rajičić sa par izvanrednih odbrana. Gosti iz Glibovca su imali svoje prilike nakon brze tranzicije, ali nisu uspeli iste da realizuju.

Na kraju je meč rešen u nadoknadi vremena kada je prvo Dragan Rakić u 91. minutu pogodio za 1:0, a samo tri minuta kasnije rezervista Marko Jocić pogodio je za konačnih 2:0. 

Situacija koja će sigurno biti u fokusu fudbalske javnosti, i koja će možda i "nadvisiti" priču o "zmiji iz Leskovca", koju možete pročitati OVDE, odigrala se na terenu u Bačincu. Nepozvani gost na današnjoj utakmici bila je svinja koja je sa otprilike nekih 100 kilograma sigurno bila najteži "učesnik" na terenu. 

 

 

Snimak je "svež", ali su mnogi primetili da je ovaj iznenadni ulet, iskoristio domaći fudbaler sa brojem 11, Nikola Jovičić koji je u tim trenucima pokušavao da razmdra svoje telo, i da se još više pripremi za nastavak meča.

Situacija oko uleta ove životinje rešena je nakon nekoliko minuta, pa je utakmica nesmetano nastavljena. Svima je dobro poznato da je svinja jako pametna životinja, pa je moguće da je njen "fudbalski instikt" naterao na ovaj potez, kako bi razmdrala igrače na terenu, jer je rezultat i dalje bio u tim trenucima 0:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading