SA ISTOKA SE ČUJU ŠAMPIONSKA ZVONA: Na "Kraljevici" ne znaju za neuspeh - 21 od 21!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni cilj jeste da se sezona okonča sa stoprocentnim učinkom.

SA ISTOKA SE ČUJU ŠAMPIONSKA ZVONA: Na "Kraljevici" ne znaju za neuspeh - 21 od 21!

Foto: FK Timok 1919

Najvažnije pitanje ovosezonske Zone Istok rešava se predstojećeg vikenda na stadionu "kraj Pirita" u Boru

 

Fudbaleri Timoka 1919 iz Zaječara u okviru četvrtog stepena takmičenja, prethodnog vikedna stigli su do 21. trijumfa u isto toliko odigranih prvenstvenih mečeva i u ovom momentu, sedam kola pre kraja takmičenja imaju 22 boda prednosti u odnosu na najbliže pratioce negotinski Hajduk Veljko i Bor 1919, a upravo će sa crno-belima narednog vikenda odigrati takmičarski duel u kojem će Zaječarcima i bod biti dovoljan da teoretski obezbedi plasman u istočnu grupu srpskoligaškg fudbala.

Prethodnog vikenda "pod Kraljevicom" gostovao je OFK Knjaz iz Trgovišta i gosti su ispraćeni sa pet lopti u mreži.

Pitanje pobednika rešeno je u prvih 45 minuta fudbala. Seriju golova otvoreio je Rastko Nikolić u 25. minutu, da bi zatim usledio het-trik Uroša Nikolića za neđto više od 15 minuta utakmice.

Nakon burnog prvog poluvremena, uđl ose u daleko mirniji natavak igre u kojem je golman gostiju Nikola Nakić sa mo jednom vadio loptu iz mreže, a u strelce se po drugi put na utakmici, upisao Rastko Nikolić.

Foto: FK Timok 1919

Slavlće se u Zaječaru

 

Zona Istok, 21. kolo:

Timok 1919 (Zaječar) - OFK Knjaz (Trgovište) 5:0 (4:0)

Strelci: R. Nikolić 25`, 61`, U. Nikolić 29`(11.m), 41`, 45`

Stadion: "pod Kraljevicom", Zaječar

Gledalaca: 200

Sudija: Miloš Ćirić

Timok 1919 (Zaječar): Jovanović, Cvetković, Bogojević, Petrović, Uroš Nikolić, Rastko Nikolić (Rangelov), Vanić, (Mladenović), Stojadinović (Ristić), Ramadani, Mašić (Milojić) Milosavljević.

OFK Knjaz (Trgovište): Nakić, Milijić, Ivanović, I. Nikolić, Jonić, J. Nikolić, Pešić, Ranđelović (Aleksić), Kocić, Đorđević, Cibrić.

Kao što je već rečeno, fudbaleri Timoka 1919 narednog vikenda putuju u Bor gde će imati prvu priliku da i teoretski obezbede šampionski pehar, ali svakako svi u Zaječaru žele da sezonu okončaju sa stoprocentnim učinkom i da dominantno izbore povratak u istočnu grupu srpskoligaškog karavana nakon jedne godine odsustva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading