TRAŽI SE KARTA VIŠE: Tribine će biti ispunjene do poslednjeg mesta - lider gostuje pretendentu na titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolećna premijera donosi i veliki derbi koji će u mnogome odrediti i dalju sudbinu aktuelnog šampionata.

TRAŽI SE KARTA VIŠE: Tribine će biti ispunjene do poslednjeg mesta - lider gostuje pretendentu na titulu!

Foto: FK Morava Velika Plana

Nakon puna četiri meseca startuje i prolećni deo sezone u okviru Zone Podunavsko-šumadijske, a već u premijeri na programu je veliki derbi u kojem će u Velikoj Plani ekipa Morave dočekati jesenjeg šampiona OFK Napredak iz Markovca.

 

Domaćin predstojećeg susreta trenutno zauzima treću poziciju na tabeli četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala sa skorom od osam pobeda, tri remija i isto toliko poraza i u odlučujuće prvenstvene borbe ulazi sa pet bodova deficita u odnosu na predstojećeg rivala, tako da bi eventualnim trijumfom, ne samo sebe ravnopravno uključili u borbu za šampionski pehar, već bi zasigurno usledila prava drama sve do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe odigran je u Markovcu devetog dana meseca septembra prethodne godine u okviru četvrte takmičarske runde i okončan je podelom bodova, rezultatom 1:1.

Domaćin je do prednosti stigao u 29. minutu pogotkom Stefana Stojanovića, da bi konačan rezultat meča postavio Filip Veselinović na isteku punog sata igre.

Foto: FK Morava Velika Plana

Podrhtava Velika Plana - derbi nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije, ili možda neće

 

- Zona Podunavsko-šumadijska, 15. kolo:

Morava (Velika Plana) - OFK Napredak (Markovac)

Stadion: Gradski stadion, Velika Plana

Datum: Subota, 16. mart

Početak: 14.30 časova

Prema informacijama koje dobijamo iz grada na levoj obali Velike Morave, interesovanje ljubitelja fudbala za predstojeći derbi meč je ogromno. Traži se karta više i čini se da će tribine stadiona u Ulici Kralj Petar bb biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Takođe treba napomenuti će da ishod navedenog derbi meča sa velikom pažnjom biti praćem i u Rabrovu, s obzirom da trenutno drugoplasirani RSK dan kasnije (nedelja, 17. mart) na svom terenu dočekuje Obilić iz Živice, a u slučaju, po njih povoljnog rezultata u Velikoj Plani, već nakon 15. takmičarske runde bi mogli da preuzmu lidersku poziciju na tabeli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading