NEPREPOZNATLJIVA PARTIJA MLADOG BORCA: Sastav Mladosti je pokazao da će ovog proleća biti težak rival svima u ligi!

Autor:

Sport

14.03.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo plen putuje u Jovac.

NEPREPOZNATLJIVA PARTIJA MLADOG BORCA: Sastav Mladosti je pokazao da će ovog proleća biti težak rival svima u ligi!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 18. kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca (Sedlare) ugostila je sastav Mladosti iz Jovca, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije, dok su gosti bili na deobi petog mesta na tabeli.

Republika

Na prolećnoj premijeri Mladi Borac je zabeležio remi, dok je Mladost pred svojim navijačima savladala jesenjeg vicešampiona, sastav Temnića, što je dovelo do odličnog raspoloženja pred ovog gostovanje.

Igralo se otvoreno, napdački od samog starta, domaćin je možda imao nešto bolje šanse pred golom rivala, ali i fudbaleri tima iz Jovca nisu posustajali. Poslednjih desetak minuta prvog poluvremena pripali su gostima, ali mreže su ostale mirne do odlaska na odmor.

Za vreme pauze promena u sastavima nije bilo, ali su na terenu od starta nastavka dosta bolje zaigrali gosti. Već posle desetak minuta igre preko Pavla Đorđevića ekipa Mladosti stigla je do vođstva od 1:0.

 

 

Silno motivisani pogotkom, fudbaleri Mladosti u nastavku utakmice odigrali su jedno og najboljih poluvremena na gostovanjima ove sezone. Lopta je uglavnom bila u njihovom posedu, i rivali nisu dozvoljavali da ozbiljnije zapreti ka njihovom golu.

Igrao se 76. minut kada je Jovan Stević duplirao prednost gostujućeg tima, dok je pet minuta pred kraj utakmice Aleksandar Dimitrijević postavio konačnih 3:0 u korist Mladosti. 

Bili su silno motivisani gosti da pokažu da "prolećno čudo" protiv Temnića nije "sreća", već je ekipa odličnom igrom i na gostovanju u Sedlaru pokazala da ih očekuje jako uspešno proleće, i da će biti težak rival svima u nastavku sezone.

Mladi Borac (Sedlare) - Mladost (Jovac) 0:3 (0:0)

Mladi Borac: Jevremović, Stojković, Milić, Todorović, Stanojević, Sa. Nikodijević, Sl. Nikodijević, Didanović (od 82' Šodolović), Petrićević (od 72' Miladinović), Tošić (od 63' Branković), Aćimović

Mladost: Miletić, L. Panić, Đurić (od 85' Lukovac), Dimitrijević, Đurić, Petrović, Savić (od 85' Drljača), Đorđević, Stević (od 82' A. Panić), Milojević, Marjanović 

U sledećem kolu Mladi Borac gostuje lideru iz Ćuprije, dok Mladost dočekuje trećeplasirani Trstenik PPT.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading