GRADSKI DERBI PRIPAO "VUKOVIMA": FSU Kraljevica sa četiri gola u mreži "ispratila" OFK 019! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.03.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po jako teškim uslovima za igru u okviru Kupa FSZO viđena je odlična utakmica.

GRADSKI DERBI PRIPAO "VUKOVIMA": FSU Kraljevica sa četiri gola u mreži "ispratila" OFK 019! (VIDEO)

Foto: FSU Kraljevica

U toku jučerašnjeg dana na pomoćnom terenu "Grbavica" u Zaječaru odigran je susret u okviru pretkola kupa FSG Zaječara između FSU Kraljevice i OFK-a 019. 

Republika

Domaćin susreta se u ligi trenutno sa 29 osvojenih bodova  (uz meč manje) nalazi na trećoj poziciji na tabeli, dok su gosti sa dva boda manje na deobi petog mesta. Prvi ovosezonski ligaški duel ova dva kluba završen je pobedom OFK-a 019 pred svojim navijačima rezultatom 5:2. 

Kombinovani sastav domaćih nametnuo je svoj ritam od prvog sudijskog zvižduka. Prvi gol viđen je u 19. minutu nakon centaršuta Milana Gligorijevića. Najsnalažljiviji u kaznenom prostoru bio je kapiten Nemanja Dinić koji je preciznim udarcem savladao golmana Jovana Ranđelovića.

Samo dva minuta kasnije Marko Žikić udvostručio je prednost domaćina pa se rezultatom 2:0 otišlo na odmor.

U drugom delu susreta FSU Kraljevica je nastavila u istom ritmu i već u 52. minutu Vladan Cvetković je nesebično uposlio saigrača Kevina Šafera kome nije bilo teško da pogodi mrežu.

Poslednji pogodak viđen je pred sam kraj ovog susreta nakon kornera koji je izvao Šafer, a svoj prvi pogodak u dresu Kraljevice postigao je novajlija Predrag Pavlović za konačnih 4:0.

 

 

FSU Kraljevica - OFK 019 4:0 (2:0)

Pomoćni teren ’’Grbavica’’

Gledalaca: 50

Glavni sudija: Miloš Mitrović (Zaječar)

Strelci: Dinić u 19., Žikić u 21., Šafer u 52. i Pavlović u 90. minutu

FSU Kraljevica: Mančić, Ignjatović, Pavlov, Dinić, Jelenković, Gligorijević, Ilić (Todorović), Nedeljković (Pavlović), Šafer, Žikić, Cvetković

OFK 019: Ranđelović, Radojević (Stevanović), Dujkić, Stojanović, Đokić, Dimitrijević (Vasiljević), Novković, Milošević, Mitrović, Jovanović (Todorović), Milojević (Nicić)

Ovog vikenda Kraljevicu očekuje veliki derbi kada na megdan dolazi lider na tabeli ekipa Graničara iz Velikog Izvora, dok OFK 019 dočekuje BSK iz Bogovine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading