PROLEĆNA PREMIJERA NA DOMAĆEM TERENU: Duel bivših zonaša očekuje nas ovog vikenda "na brdu"!

Autor:

Sport

14.03.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OFK Aranđelovac ugostiće sastav Saranova 1936.

PROLEĆNA PREMIJERA NA DOMAĆEM TERENU: Duel bivših zonaša očekuje nas ovog vikenda "na brdu"!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 17. kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostiće sastav Saranova 1936, utakmica se igra u nedelju, 17. marta sa početkom od 15 časova.

Republika

Nedeljni domaćin, prošlosezonski zonaš odlično je započeo prolećni deo prvenstva, upisan je trijumf na gostovanju u Bukoviku, i na pravi način je iskorišćen kiks jesenjeg prvaka, pa sada se OFK Aranđelovac nalazi na deobi prve pozicije na tabeli. 

Poslednji meč pred domaćim navijačima OFK je odigrao u okviru 14. kola kada je ujedno zabeležen i prvi poraz na domaćem terenu, ŽSK iz Žirovnice je slavio rezultatom 3:2. Do tog susreta "na brdu" učinak kluba je bio šest trijumfa i jedan remi. Iz kluba je povodom najave nedeljnog susreta stigla sledeća poruka:

- Tim će biti oslabljen za Krstića zbog parnih kartona, koji je bio jedan od najboljih pojedinaca prošlog kola. Sve osim pobede biće ravno katastrofi, verujemo momcima i nadamo se još jednoj pobedi! Treba napomenuti da smo imali veliku podršku navijača u prošlom kolu u Bukoviku, te se nadamo da će još više navijača doći i podržati ekipu na brdu!  

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Nedeljni gost u Aranđelovcu biće bivši zonaš, ekipa Saranova 1936 koja se u zonskom stepenu takmičenja takmičila pre tri sezone. U aktuelnom prvenstvu klub se sa učinkom od sedam trijumfa, jednog remija i osam poraza nalazi na devetom mestu na tabeli.

Na poslednjih sedam ligaških utakmica sastav Saranova je zabeležio samo jedan trijumf, dok je čak šest puta ostao praznih šaka, pa se može reći da se ekipa nalazi u krizi rezultata. Sa dosadašnjih osam ligaških gostovanja, bodovni saldo je obogaćen sa devet bodova (3-0-5).

Prvi duel ova dva tima završen je remijem, po dva puta su igrači Saranova i OFK Aranđelovca tresli mrežu tokom 90 minuta.

OFK Aranđelovac 1979 - Saranovo 1936

Nedelja, 17. mart od 15 časova

Stadion OFK Aranđelovca

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading