"SAJDŽIJA" STIGAO MEĐU "OKLOPNIKE": Rođeni Švajcarac fudbalsku sreću pronašao na Dunavu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje od kojeg će se mnogo očekivati.

"SAJDŽIJA" STIGAO MEĐU "OKLOPNIKE": Rođeni Švajcarac fudbalsku sreću pronašao na Dunavu!

Foto: Instagram.com/sczofingen

Fudbaleri Smedereva 1924 u uvodna dva prolećna kola stigli su do samo jednog boda, ali i dalje im se toliko željena "kota dva" ne nalazi daleko, s obzirom da Inđija Toyo Tires ima nadoknadivih šest bodova prednosti.

 

Popularni "oklopnici" su prvoj prolećnoj rundi remizirali u Gornjem Milanovcu sa ekipom Metalca rezultatom 0:0, da bi prethodnog vikenda kao prinudni domaćini na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu bili poraženi od ubskog Jedinstva rezultatom 0:2.

Odmah nakon poraza u duelu sa crveno-belima, klub je obelodanio da je postao jači za fudbalera koji je rođen i koji je kompletnu dosadašnju karijeru proveo u Švajcarskoj.

Reč je o dvadesetogodišnjem fudbaleru Milošu Geciću koji igra na poziciji levog krila, a koji u Smederevo stiže iz ekipe Zofingena koja se takmiči u petom stepenu švajcarskog fudbala, a čiji je dres nosio tokom prethodne jeseni.

Foto: FK Smederevo 1924

Švajcarac će voditi "oklopnike" ka eliti

 

- Miloš Gecić:

Datum rođenja: 26. mart 2003. godine

Mesto rođenja: Šliren - Švajcarska

Pozicija u timu: levo krilo

Igračka karijera: Detikon (Švajcarska), Juventus (Švajcarska), Rapersvil (Švajcarska), Egeri (Švajcarska), Zofingen (Švajcarska)

Ostaj da se vidi kada će mladi Švajcarac srpskog porekla debitovati u dresu "oklopnika", a treba napomenuti da će Smederevo 1924 naredno prvenstveno iskušenje imati već u sredu 6. marta kada će na stadionu FK Bežanija u Vojvođanskoj ulici gostovati novobeogradskom Radničkom.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran 23. septembra prethodne godine, okončan je trijumfom Smederevaca rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading