DOSTA SE POMINJE OVE SEZONE U FUDBALSKIM KRUGOVIMA: Sada je osvanuo snimak koji je obradovao mnoge simpatizere kluba! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lakše do pehara uz njegovu podršku?

DOSTA SE POMINJE OVE SEZONE U FUDBALSKIM KRUGOVIMA: Sada je osvanuo snimak koji je obradovao mnoge simpatizere kluba! (VIDEO)

Foto: Starsport

Seku Sanogo i Sejduba Suma

Mladi sportski kolektiv "Kolubara 2" iz Valjeva osnovan je 2011. godine, i u dosadašnjem periodu uspeo je da stigne do Kolubarske okružne lige, međutim trenutno se takmiči u okviru Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad).

Republika

Zimsku pauzu sastav Kolubare provodi na deobi liderske pozicije sa bodovnim saldom na koti 30. Učinak od devet trijumfa, tri remija i jednog poraza bio je dovoljan za "promociju" u jednog od glavnih kandidata za plasman u viši rang takmičenja. Trećeplasirani tim na tabeli ima jedan bod manje u odnosu na liderski duo, i to su tri kluba koja će u nastavku sezone voditi glavne borbe za šampionski pehar.

Danas je na zvaničnom instagram profilu Kolubare iz Valjeva objavljen snimak podrške predsedniku, igračima i celokupnom klubu u borbi za najviši plasman.

Akter snimka je aktuelni član superligaša iz Novog Pazara, Sejduba Suma, koji je fudbalskim ljubiteljima u našoj zemlji ostao najviše u pamćenju po partijama u Partizanu sa kojim je osvojio kup u sezoni 17/18.

 

 

Suma trenutno brani boje Novog Pazara, u aktuelnoj sezoni u ligi je nastupio na 11 utakmica i zabeležio je tom prilikom dva gola uz dve asistencije. 

Omaleni Gvinejac je za svoju zemlju odigrao 37 mečeva i zabeležio je devet golova, u karijeri je nastupao za veliki broj klubova, a po sajtu "transfermarket" najveću vrednost je imao upravo u dresu Partizana (2 miliona evra).

Nema sumnje da će podrška osvajača najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji biti neki vid motiva da se fudbaleri Kolubare potrude da stignu do plasmana u viši rang takmičenja do kraja aktuelne sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading