POTVRĐENO OD STRANE KLUBA: Iskusni stručnjak će i na proleće voditi crveno-bele!

Autor:

Sport

27.01.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaostatak za liderom je samo jedan bod.

POTVRĐENO OD STRANE KLUBA: Iskusni stručnjak će i na proleće voditi crveno-bele!

Foto: FK Borac Lešnica

Prošlogodišnji vicešampion Kolubarsko-mačvanske zone u aktuelnoj sezoni zimsku pauzu provodi na istom mestu, sa odličnim šansama da se klub plasira u viši rang takmičenja.

Republika

Nakon prvog dela prvenstva Borac sa učinkom od osam trijumfa, pet poraza i jednog remija zauzima drugo mesto na tabeli. Zaostatak za liderom je samo jedan bod, i prednost tima iz Lešnice je što će u drugom delu šampionata dočekati jesenjeg prvaka pred svojim navijačima.

Pre nešto malo više od jedne decenije u Lešnici se igrala Opštinska liga, a sada se klub nalazi pred vratima Srpske lige, što je veliki uspeh za ceo sportski kolektiv Borca. Uprava kluba je danas obradovala navijače informacijom po pitanju nastavka saradnje.

Republika

Foto: FK Borac Lešnica

Nastavak saradnje

Dejan Obadović (54) preuzeo je ekipu Burca u četvrtom ligaškom kolu jesenjeg dela, i od tada je u ligi zabeležio sedam trijumfa i četiri poraza, ekipa je pozicionirana odmah iza lidera, što je dovelo do toga da se nastavi saradnja sa njim.

Obadović je za naš portal povodom ove informacije poručio:

- Ovo je moj treći mandat u Lešnici, jesenas smo napravili seriju od pet vezanih trijumfa i osvojili smo 15 bodova uz gol razliku 15:3. Ekipa je mlada, ima kvalitet da se bori za najviši plasman. Ostali su svi igrači iz prvog dela prvenstva, pripreme počinjemo 4. februara, i već imamo zakazane kontrolne utakmice. Sigurno je da ćemo ući spremni u prolećni deo, nadam se nastavku dobrih igara i rezultata i da na kraju prvenstva budemo visoko plasirani. 

Prolećni deo prvenstva tim iz Lešnice otvara na gostovanju trenutnom fenjerašu na tabeli, Ceru iz Petkovice, prvi duel ova dva tima završen je minimalnom pobedom tadašnjeg domaćina.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading