GORAN STAMENI NAŠAO MIR: Gost "Nižih liga" fudbaler KFK Ravna gora!

Autor:

Sport

05.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasiljević namerava u domaćim okvirima i dalje da zastrašuje protivnike i opravda svoj nadimak.

GORAN STAMENI NAŠAO MIR: Gost "Nižih liga" fudbaler KFK Ravna gora!

Foto: Republika

U novoj epizodi emisije "Niže lige" na Republici gost nam je bio defanzivac KFK Ravna gora Barajevo Goran Vasiljević. Dve decenije u fudbalu i skoro 20 promenjenih klubova, a na svoj put krenuo je sa svega osam godina. Od BSK Batajnica preko Crvene zvezde i Zemuna do Inđije i poziva za B tim omladinske reprezentacije Srbije za prijateljski meč protiv Sopota. Nažalost, tada nije otišao na Evropsko prvenstvo, ali, kako kaže, ponosan je na taj period karijere.

Igra u Srpskoj ligi je bila turbulentna, brojne povrede donele su mu i niz uspona i padova, ali ga to nije obeshrabrilo da nastavi dalje. Vasiljević je sada u ekipi za koju veruje da je skup pravih igrača i čelnih ljudi, te je siguran da njegov tim može da napravi veliki iskorak u nastavku sezone. Kako kaže, godine ga stižu, te ga inostrana karijera više ne zanima, a u periodu koji dolazi nastavlja da zastrašuje protivnike, koji izbegavaju duele s njim, i opravdava nadimak Stameni.


Kako je izgledala sama poseta i šta nam je Goran još ispričao, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja se premijerno prikazuje u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading