PUT OKO SVETA, PA POVRATAK U PANČEVO: Nemanja Lakić Pešić gost "Nižih liga"

Autor:

Sport

22.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja sada igra u FK Dinamo, a oprobao se u Austriji, Indiji, Estoniji, Litvaniji...

PUT OKO SVETA, PA POVRATAK U PANČEVO: Nemanja Lakić Pešić gost "Nižih liga"

Foto: Republika

U novoj emisiji "Niže lige" na Republici ugostili smo igrača koji je godinama gradio karijeru u internacionalnim klubovima, a sada igra u rodnom Pančevu u FK Dinamo. Nemanja Lakić Pešić se sam, sa sedam godina, upisao u školu fudbala, a onda je zaigrao na stadionu OFK Beograd i Rada. Ugovor s Jang bojsima je bio potpisan, ali nije bilo suđeno. Zato su ga u Austriji prihvatili oberučke, a onda su usledile epizode u Indiji, Estoniji, Litvaniji...

Bilo je kod Nemanje i uspona i padova, ali je Lakić Pešić uspeo da se izbori sa svim s čim se susreo. Od igranja s velikim imenima do perioda bez kluba. Nemanja nam je otkrio kako je izgledala višegodišnja borba u inostranstvu, ali i povratak u Pančevo, odakle je sve i krenulo.

Šta je Nemanja Lakić Pešić još otkrio i kojih se sve tema dotakao, bilo da je u pitanju fudbal ili privatan život kod kuće i inostranstvu, pogledajte premijerno u novoj epizodi emisije "Niže lige" na Jutjub kanalu Republika news na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading