EKIPA "NIŽE LIGE" OBIŠLA STADION "JUSA BULIĆ": Đaković: Čuvamo tradiciju kluba, koji postoji 100 godina!

Autor:

Sport

01.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik FK Železnik 1930 Darko Đaković u novoj emisiji "Niže lige" govorio je o istoriji kluba, koji postoji skoro 100 godina. Takođe i o promeni imena stadiona, koji nosi naziv "Jusa Bulić".

Osim što stadion u Železniku nosi ovo ime, takođe, prošle godine je osnovan i memorijalni turnir pod istim nazivom. On će biti osnovan početkom septembra, a biće podignut i na međunarodni nivo.

Ekipa "Niže lige" obišla je i stadion u Železniku, na kom se nalazi kompleks od četiri terena, tu su pomoćni tereni, onda tereni za noć i tako dalje. Poslednje vreme radi se na sređivanju kompletne infrastrukture, a uređene su i svlačionice, takođe, i teretana.

FK Železnik 1930 ima opciju da stipendira svoje igrače, a daju im šansu i da se školuju u Americi. Osnovan je i ženski fudbalski klub, a svi treneri su sa A UEFA licencom. Darko Đaković poručuje da su ambicije da se uđe u viši rang takmičenja.

Kako je izgledala poseta FK Železnik 1930, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će se premijerno prikazati večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading