OZBILJNE PRIPREME OČEKUJU BIVŠEG SUPERLIGAŠA: Raspored je poznat, sada je sve na igračima i treneru!

Autor:

Sport

04.01.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice na svaka tri dana.

OZBILJNE PRIPREME OČEKUJU BIVŠEG SUPERLIGAŠA: Raspored je poznat, sada je sve na igračima i treneru!

Foto: FK Inđija

Bivši superligaš poslednje tri godine takmiči se u okviru Prve lige Srbije, sa tendencijom da se izbori za povratak u najjači rang takmičenja u našoj zemlji.

Republika

Mogla je Inđija prošle sezone preko baraža do Super lige Srbije, ali je nakon odlične utakmice i trijumfa domaćina od 3:1 na "Toyo Tires Areni", ekipa na gostovanju Radničkom u Nišu savladana sa 3:0, i time je tim sa stadiona Čair osigurao opstanak u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji.

Cilj zeleno-belih za ovu sezonu jeste da se baraž "preskoči" i da se klub umeša u borbu za pozicije koje vode direktno u viši rang. Inđija zimsku pauzu provodi na deobi drugog mesta na tabeli, i na proleće će se voditi velika bitka za što bolji plasman i prolazak u društvo najboljih klubova u našoj zemlji.

Pre par dana stigla je potvrda iz kluba da će se zvanična prozivka i početak priprema za nastavak prvenstva održati sledeće srede (10. januara) od 11 časova na "Toyo Tires Areni". Tom prilikom po prvi put u Novoj godini okupiće se igrači sa trenerom, i sigurno je da će i čelni ljudi kluba iskoristiti priliku da se obrate prisutnima.

Republika

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Poznati termini

Poznat je i raspored pripremnih utakmica, po imenima rivala i samom broju utakmica može se videti da igračima neće biti lako, ali da je cilj da se kroz jake treninge i mečeve stigne do top forme pred početak prolećnog dela šampionata. 

Što se tiče igračkog kadra, za sada zvaničnih informacija o odlascima i dolascima nema, priča se o mnogim igračima, ali dok ne stigne zvanična potvrda iz Inđije, sve je nivou pretpostavki.

BONUS VIDEO: 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading