NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJEN: Odigrana je četvrta memorijalna utakmica - u čast Stojana Kostadinovića! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okupili su se prijatelji i nekadašnji saigrači.

NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJEN: Odigrana je četvrta memorijalna utakmica - u čast Stojana Kostadinovića! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički 2021 Vranje

Fudbaleri vranjanskog Radničkog 2021 prvi deo sezone u okviru Pčinjske okružne lige okončali su na desetoj poziciji i već sada je jasno da ekipa tokom predstojećeg proleća neće moći da se umeša u borbu za vrh tabele koji trenutno drže ekipe OFK Alekince i BSK iz Bujanovca.

 

Vranjanci su ostvarili skor od četiri pobede, jednog remija i osam poraza i mogu se "pohvaliti" ostvarenjem od ukupno 13 osvojnih bodova.

Ekipa se nalazi na zimskom odmoru, ali je u Vranju fudbala ipak bilo,

U znak sećanja na prerano preminulog nekadašnjeg fudbalera Stojana Kostadinovića Coceta, na Gradskom stadionu u Vranju odigrana je četvrta memorijalna utakmica između OFK Soko Vranje i Rekreativa, tima sastavljenog od bivših Kostadinovićevih saigrača i prijatelja.

Iako je rezultat bio u drugom planu, a u prvom negovanje sećanja na nekadašnjeg vranjskog sportistu, treba pomenuti da je utakmica završena rezultatom 1:1.

Za OFK Soko je strelac bio Nebojša Stajić, dok je za Rekreativo gol postigao Dejan Osmanović

 

Kada je reč o nastavku fudbalske sezone, u prolećnoj premijeri u Vranju će biti odigran susret u kojem će domaći Radnički 2021 dočekati ekipu FSU Južna pruga iz Stubala. U prvom ovosezonskom meču dve ekipe Vranjanci su slavili rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading