VREMENA ZA ODMOR NEMA: Plan je spreman - uprava je potvrdila dolazak pet fudbalera!

Autor:

Sport

20.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada je poznato ime jednog novajlije.

VREMENA ZA ODMOR NEMA: Plan je spreman - uprava je potvrdila dolazak pet fudbalera!

Foto: FK Polet Nikinci

Uspeo je tim iz Draževca odličnim partijama tokom prošle godine da izbori plasman u viši rang takmičenja, i trenutno se klub nalazi u Prvoj beogradskoj ligi (grupa B).

Republika

Sastav Torpeda tokom jesenjeg dela prvenstva zabeležio je četiri trijumfa, dva remija i sedam poraza, što je bilo dovoljno za 11. mesto na tabeli. Bodovni saldo na koti 14 dovoljan je trenutno za deset bodova prednosti u odnosu na prvi tim u zoni koja vodi ka nižem rangu.

Draževčane je ove jeseni karakterisala otvorena i napadačka igra, bez obzira na plasman rivala, koji se tada našao u ulozi protivnika na terenu. Veliki problem Torpeda, po mnogima, pa i po samim ljudima iz kluba, jeste nedostatak pravog centarfora, na toj poziciji "ulogu je glumio" kapiten Stefan Petrović. "Vođa" ekipe uspeo je da reši golovima pojedine utakmice, ali je isto tako bio prisutan i veliki pritisak, koji se stvarao upravo izostankom fudbalera kojem je to prirodna pozicija.

Republika

Foto: FK Torpedo Draževac

"Torpedo na moru"

Uprava kluba vredno radi, i po najavama iz Draževca dogovorena su pet pojačanja, plan je da se tokom proleća uigra igrački kadar, i da se sledeće sezone napadne nova promocija u viši rang takmičenja. Prvi novajlija u redovima Torpeda je Bojan Rajković (33), reč je o defanzivnom fudbaleru koji je proteklih šest meseci branio boje Šumadije iz Šopića.

Bojan je pre Šopića godinu dana proveo u redovima Crvene zvezde (Konatice), pre toga je bio član ekipe Dimitrije Tucović, Šušnjara, Mladosti (Baroševac), Kalenića, Burova, Borca iz Lazarevca i Kolubare. Njegovim dolaskom odbrana Torpeda će biti još jača, i istim su potvrđene reči uprave da se očekuju zvučna, ozbiljna imena koja će ojačati igrački kadar za proleće.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading