STOJKOVIĆ OTIŠAO IZ STOJNIKA: Jedno je sigurno, sa svojim iskustvom sigurno neće dugo biti bez posla!

Autor:

Sport

20.12.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi, navalite.

STOJKOVIĆ OTIŠAO IZ STOJNIKA: Jedno je sigurno, sa svojim iskustvom sigurno neće dugo biti bez posla!

Foto: Lična arhiva Nikole Stojkovića

Stigao je tim iz Stojnika do "titule" vicešampiona Šumadijske okružne lige prošle takmičarske godine, i tokom letnje pauze ambicije kluba su porasle za aktuelno prvenstvo.

Republika

Na klupu tima stigao je Nikola Stojković (43) i pred njim su postavljene visoke ambicije za prvi deo sezone, a to je da se klub plasira u sam vrh tabele, i da bude konkurent za odlazak u viši rang takmičenja. Šumadinac zimsku pauzu provodi na šestoj poziciji sa 23 osvojena boda, što je 12 manje u odnosu na jesenjeg prvaka.

Nakon kraja prvog dela prvenstva, Stojković je odlučio da promeni sredinu, postavljeni ciljevi pred početak sezone nisu ostvareni, klub je plasiran na sredinu tabele, ali je sada već bivši trener doneo odluku o odlasku sa klupe. Pored toga, kako se može čuti iz izvora bliskih treneru, njegovoj odluci doprineo je i malo vremena sa porodicom, i udaljenost od Beograda.

Republika

Foto: Privatna arhiva Nikole Stojkovića

Stojković sa licencom

Stojković je kroz trenersku karijeru bio na klupi mlađih selekcija Voždovca, kasnije je vodio Hajduk sa Liona, Zvezdaru, Vinču, Obilić i Omladinac iz Velikog Mokrog Luga. Po saznanjima našeg portala, bivši šef struke Šumadinca je interesantan rukovodstvima dva srpskoligaša, i u predstojećeg periodu će biti obavljeni razgovori, koji mogu dovesti do novog posla.

Stojković je trener sa "UEFA  A" licenom, njegov cilj je da u predstojećem periodu stigle i do zvanja šefa stručnog štaba sa "UEFA PRO" licenom, i to će sigurno i ostvariti, imajući u vidu da vredno radi i da je stekao određeni ugled i ime u poslu kojim se bavi već 19 godina. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading