DERBI JE TEMA BROJ JEDAN VEČERAS: Treba duplirati platu zaslužnom za ovaj posao! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosetljivost u Štitaru može dodatno promovisati klub.

DERBI JE TEMA BROJ JEDAN VEČERAS: Treba duplirati platu zaslužnom za ovaj posao! (VIDEO)

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Igra se u Štitaru već duži vremenski period Mačvanska okružna liga, rezultati fudbalera Jedinstva su tokom godina varirali, ali se može reći da trenutno ekipa ne stoji baš najbolje, barem ne nakon prikazanog tokom prvog dela aktuelne sezone.

Republika

Sastav Jedinstva zimsku pauzu provodi na 14. poziciji na tabeli, sa isto toliko osvojenih bodova. Fudbaleri su zabeležili tri trijumfa, pet remija i sedam poraza, što je barem po trenutnom stanju u ligi dovoljno za zonu ispadanja. Prvi tim iznad crte ima pet bodova više, što znači da se na proleće očekuje velika borba za opstanak.

Čelni ljudi kluba nedavno su započeli sa svojim aktivnostima i po pitanju marketinga, i  pre par dana otvoren je i instagram profil kluba. Na istom se danas, povodom derbija između Partizana i Crvene zvezde, našao jako zanimljiv video snimak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fk.jedinstvostitar

 

Šestog marta, 2018. godine na konferenciji za medije, tadašnji trener crno-belih, Miroslav Đukić izrekao je, po mnogima legendarnu izjavu, u kojoj je pomenuo i mesto iz kojeg je klub koji trenutno drži 14. poziciju u Mačvanskoj okružnoj ligi.

Cilj marketing tima bio je da se zabave pratioci, da se prikaže svima da je njihovo mesto pomenuto na konferenciji kluba iz najjačeg ranga takmičenja u našoj zemlji, i da je to uradio jedan od poznatijih trenera na našim prostorima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading