POZIV KOJI NIJE MOGAO DA ODBIJE: Relić na nagovor sinova piše jednu od lepših stranica klupske istorije!

Autor:

Sport

15.12.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobitna kombinacija.

POZIV KOJI NIJE MOGAO DA ODBIJE: Relić na nagovor sinova piše jednu od lepših stranica klupske istorije!

Foto: FK Kolarac Kolari

Ekipa Kolarca prošlu sezonu Druge gradske lige Smederevo završila je na poziciji vicešampiona, u aktuelnom prvenstvu svi u klubu su spremni za jedan korak više.

Republika

Okitio se titulom jesenjeg prvaka sastav Kolarca, prvi deo prvenstva završio je klub sa maksimalnim učinkom, uz impresivne brojke i u drugim kolonama. Mrežu rivala igrači su tresli 21 put, dok je njihov golman savladan u samo pet situacija, sve to je dovelo do maksimlanih 24 bodova, pet više u odnosu na prve pratioce.

Zasluge za odlične rezultate, pored igrača i članova uprave, ima sigurno i trener ekipe, Dragan Relić - Relja (55). Šef stručnog štaba Kolarca je meštanin sela i jedan je od onih koji je stigao u klub kako bi mu pomogao da se vrati na mesto na koje i pripada. Relić je kroz igračku karijeru, pored Kolarca bio član i Omladinca iz Smedereva, Vrbovca, Železničara, Drugovca, Budućnosti iz Male Krsne i Železničara iz Požarevca. 

Republika

Foto: FK Kolarac Kolari

Relić - šef stručnog štaba

Nakon igračke karijere usledila je i trenerska, koja je takođe jako uspešna. Relja je bio na klupi Vrobovca i Crvene zvezde iz Suvodola u zonskom rangu takmičenja, u prvoj ligi je bio šef stručnog štaba ŽFK Jerine, što se tiče okružnog fudbala, tu je vodio Kolarac i Borac iz Ralje.

Relić je jedno vreme "batalio" posao, uglavnom je bio pored terena na utakmicama u selu i okolini, ali je na nagovor svojih sinova odlučio da preuzme Kolarac, i da vrati klub na mesto na koje po mnogima i treba da bude. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading