KRATKOROČNI RASTANAK: Igrači odlaze na odmor - okupljanje je zakazano za 12. januar! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se ekipa privremeno rastane.

KRATKOROČNI RASTANAK: Igrači odlaze na odmor - okupljanje je zakazano za 12. januar! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Iza fudbalera gornjomilanovačkog Metalca je još jedna turbulentna polusezona. Plavo-beli su u okviru Prve lige Srbije stiglo do 23 osovjena boda čime su jesen okončali na 12. poziciji drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Popularni "Šerpasi" su zabeležili skor od pet pobeda, osam remija i sedam poraza, ali ono što raduje sve u gradu podno Rudnika, jeste činjenica da je ekipa u poslednjih osam odigranih mečeva zabeležila samo jedna rezultatski neuspeh (Mačva Šabac 1:2), što daje nadu da će ekipa u nastavku takmičenja ne samo izbeći borbu za osptanak, već i da se može uključiti u trku za plasmanom u plej-of fazu Prve lige Srbije.

Nakon višemesečnog rada, ekipa odlazi na zimski odmor, a fotografije sa poslednjeg jesenjeg okupljanja govore o sjajnoj atmosferi koja vlada u svlačionici.

 

Istovremeno klub se javnosti i navijačima obratio kratkim saopštenjem:

- Prijateljski zagrljaji, iskrena podrška, međusobno poštovanje su oličenje naše svlačionice, pa tako i pred mali rastanak. Posle zajedničkog ručka na stadionu, momci idu na zasluženu pauzu. Ponovo se okupljamo 12. januara, kada kreću prva testiranja za nastavak sezone. Ne zaboravimo, ova ekipa, koju su mnogi unapred otpisali, završila je prvi deo prvenstva samo s jedim porazom u osam utakmica sa trenerom Otaševićem. Jedva čekamo da vidimo šta su nam pripremili za dogodine

Da podsetimo, prvu uttakmicu u prolećnom delu takmičenja Metalac će odigrati na svom stadionu u Gornjem Milanovcu 24. februara 2024. godine, a protivnik je ekipa Smedereva 1924.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading