ISTINSKI SPEKTAKL: Karađorđevo je bilo u fokusu fudbalskih zbivanja - prvotimci "očitali lekciju" veteranskoj sekciji koja je dominirala tokom "trećeg poluvremena"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pauzu u šampionatu su iskoristili za organizovanje pravog fudbalskog spektakla.

ISTINSKI SPEKTAKL: Karađorđevo je bilo u fokusu fudbalskih zbivanja - prvotimci "očitali lekciju" veteranskoj sekciji koja je dominirala tokom "trećeg poluvremena"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Proleter Karađorđevo

U vikendu za nama odigrani su mečevi 14. runde Opštinske lige Bačka Palanka u kojem je ekipa Proletera iz Karađorđeva bila slobodna, ali to ne znači da se "bubamara" nije kotrljala na igrlištu u Karađorđevu.

 

Istinski fudbalski spektakl okupljenim ljubiteljima fudbala priredili su prvotimci Proletera, kao i veterani uzornog sportskog kolektiva iz Karađorđeva. Imala je publika prilike da ponovo u dresu voljenog kluba vidi nekadašnje asove, a sjajna atmosfera i raspoloženi akteri na terenu garantovali su istinski spektakl.

I pored činjenice da je u ovakvim mečevima rezultat u drugom planu, treba naglasiti da su aktuelni prvotimci slavili rezultatom 6:1, a u listu strelaca su se upisali Konkolj, Banović, Ž. Struhar i M. Struhar koji se proslavio het-trikom. Jedini pogodak za veteransku sekciju Proletera bio je Borislav Popović.

Kako su prisutni ljubitelji fudbala istakli po okončanju meča, pojedini članovi veterana prikazali su takav fudbal, da bi i sada mogli ravnopravno da konkurišu za najbolju postavu ekipe.

 

Treba napomenuti da su veterani na ovoj utakmici nastupili u novoj sportskoj opremi koju će prvotimci nositi u nastavku šampionata, a nakon 90 minuta fudbala, druženje je nastavljeno tokom, mnogima omiljenog, trećeg poluvremena.

Kada je reč o narednim prvenstvenim obavezama kluba, Proleter će narednog vikenda u psolednjem jesenjem prvenstvenom kolu dočekati ekipu Bačkog Hajduka iz Bačkog Novog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading