TRADICIJA JE NASTAVLJENA: Dueli dve ekipe uvek obiluju golovima - domaćin i sa igračem manje deklasirao Nišlije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinska pobeda ekipa koja niže uspehe.

TRADICIJA JE NASTAVLJENA: Dueli dve ekipe uvek obiluju golovima - domaćin i sa igračem manje deklasirao Nišlije!

Foto: FK Planinac 1933

Prethodnog vikenda na programu su bili mečevi pretposlednjeg jesenjeg kola u okviru Prve niške lige u kojem su se sastale dve ekipe čiji dueli obiluju pogotcima.

 

Ekipa Planinca 1933 iz Prve Kutine dočekala je sastav niškog Aluminijuma sa željom da nastavi sjajan trijumfalni niz tokom kojeg su do sada zabeležili pet uzastopnih pobeda zahvaljujući kojima su došli u situaciju da predstavljaju jednog od glavnih kandidata za osvajanje šampionskog pehara i obezbeđivanje plasmana u viši rang takmičenja, Zonu centar.

Domaćina je zadesio veliki peh, s obzirom da su gotovo 70 minuta imali igrača manje na terenu, ali sve navedeno nije ih sprečilo da ostvare ubedljiv trijumf rezultatom 4:0, a u listu strelaca su se upisali Milan Igić, Marko Mitić, Petar Nikolić i Miloš Krstić.

Foto: FK Planinac 1933

Planinac 1933 grbi ka vrhu tabele

 

- Prva ništa liga, 12. kolo:

Planinac 1933 (Prva Kutina) - Aluminijum (Niš) 4:0

Strelci: M. Igić, M. Mitić, P. Nikolić i M. Krstić

Šestim uzastopnim prvenstvenim trijumfom ekipa Planinca 1933 načinila je novi korak ka samom vrhu tabele. Kolo pre kraja jesenjeg dela sezone, ekipa iz Prve Kutine ima bod manje u odnosu na trenutnog lidera Proleter iz Donje Vrežine, a u narednom takmičarskom kolu gostuju Novoselcu u Novom Selu.

Sa druge strane, ekipa Aluminijuma će se oprostiti od domaćih navijača utakmicom protiv Jedinstva iz Gornje Toponice koja drži fenjer ovosezonskog takmičenja sa svega tri osvojena boda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading