TRIJUMF ZA KRAJ JESENJEG DELA SEZONE: OFK Bosut nastavio uspešan niz - ni čelna pozicija sada ne izgleda tako daleko!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.11.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda koja će mnogo značiti pred odlazak na zimski odmor.

TRIJUMF ZA KRAJ JESENJEG DELA SEZONE: OFK Bosut nastavio uspešan niz - ni čelna pozicija sada ne izgleda tako daleko!

Foto: OFK Bosut

Prethodnog vikenda, utakmicama 11. runde Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica okončana je jesenja polusezona, a jedan od interesantnijih duela odigran je u Bosutu gde je domaći sastav ugostio slogu iz Čalme.

 

Navedeni susret odlučivao je o rasporedu ekipa uoči odlaska na zimski odmor. Domaćin je konkretnije ušao u utakmicu i u takvoj konstalaciji snaga na terenu fudbaleri OFK Bosuta su stvorili nekolicinu izglednijih prilika koje ipak nisu krunisane pogotkom.

Ipak, u 40. minutu susreta na asistenciju Kovačevića, Miloš Maksimović donosi prednost domaćem sastavu, ali je rezultatski suficit OFK Bosuta kratko trajao. Nakon sjajnog centaršuta, iskusni Skorupan rutinski šalje glavom loptu u mrežu i na odmor se odlazi rezultatom 1:1.

U nastavku susreta OFK Bosut je bio daleko kvalitetnija ekipa. Dominirali su domaćini, ali su terensku inicijativu uspeli da krunišu tek u 82. minutu kada Cvijetinović šalje loptu do Kovačevića koji je oboren u šesnaestercu i za delioca pravde nije bilo dileme, jedanaesterac. 

Siguran iz penala bio je Miloš Maksimović koji je postigao svoj drugi gol na utakmici i doveo OFK Bosut do prednosti od 2 1 što se na kraju ispostavilo i konačnim rezultatom utakmice.

Republika

Foto: OFK Bosut

Detalj sa susreta u Bosutu
 

- GFL Sremska Mitrovica, 11. kolo:

OFK Bosut (Bosut) - Sloga (Čalma) 2:1 (1:1)

Strelci: M. Maksimović (2) za OFK Bosut; Skorupan za Slogu

Stadion: u Bosutu

Ekipa OFK Bosuta je ovim trijumfom pretekla ekipu Sloge iz Čalme i na zimski odmor odlazi kao petoplasirana ekipa Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica sa ukupno 16 osvojenih bodova. Navedeno ostvarenje posebno dobija na značaju ukoliko se zna da je tim aktuelnu takmičarsku godinu otvorio sa četiri uzastopna poraza, da bi od početka meseca oktobra u šest mečeva zabeležili pet pobeda i jedan remi što je dovelo i do navedenog napretka na prvenstvenoj tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading