"KANARINCI" OSTVARILI BITAN TRIJUMF: "Gatovci" su jedini tim bez pobede u prva dva ranga takmičenja u našoj zemlji! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

09.10.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćeg tima.

"KANARINCI" OSTVARILI BITAN TRIJUMF: "Gatovci" su jedini tim bez pobede u prva dva ranga takmičenja u našoj zemlji! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

U okviru 11. kola Prve lige Srbije sastav RFK Novog Sada ugostio je ekipu Mladost GAT, domaćin meča je u ovaj duel ušao sa pet osvojenih bodova, dok su gosti imali jedan manje.

Jako težak period je iza novosadskih fudbalskih klubova, loš start sezone doveo je do toga da današnji duelisti zauzimaju dva poslednja mesta tabeli, što je zabrinjavajuće imajući u vidu pozicije koje su ovi timovi držali tokom prošle takmičarske godine.

Prvi deo prvog poluvremena protekao je u neka tako zanimljivoj partiji sa obe strane, konkretniji na polovini rivala bili su domaći, što je rezultiralo i pogotkom u mreži Mladosti.

Na stadionu ČSK-a u Čelarevu tekao je 23. minut kada je Nikola Furtula pogodio za vođstvo domaćina od 1:0, to je ujedno bio i rezultat prvog dela meča. 

Nastavak susreta počeo je sa tri izmene u redovima Mladosti, ali to nije doprinelo ekipi da dođe do izjednačenja. U 53. minutu mladi Nikola Čolić duplirao je prednost RFK-a. 

Kontrolisali su meč domaći, izmenama su dodatno učvrstili svoju igru na sredini terena, ali su na isteku 82. minutu primili gol. Rezervista Nikola Pavlica pogodio je za Mladost, 2:1. 

Konačan rezultat meča postavio je Alfons, fudbaler koji je u redovima RFK-a na pozajmici iz Sprataka iz Subotice, na isteku 92. minuta pogodio je za 3:1.

RFK Novi Sad 1921 - Mladost GAT 3:1 (1:0)

RFK Novi Sad: Đulčić, Varga, Krstić, Čolić, Rac, Furtula (od 85' Vlalukin), Serdar (od 74' Stojanović), Vrekić (od 79' Mitrović), Jevremović (od 85' Alfons), Blagojević, Rađen

Mladost GAT: Elesin, Drobnjak, Ilić, Kerkez, Jokić (od 74' Popović), Kokanović, Vukčević (od 66' Solvev), Jezdović, Živković (od 46' Đuričin), Abadžija (od 46' Pavlica), Bugarin (od 46' Ilić)

 U sledećem kolu Mladost dočekuje Grafičar, dok RFK ide na noge OFK Vršcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk07

09.10.2023 20:07

I ovaj je počeo ko Luka Jović ispucao se. Sad ni golove ne postiže vise . Ja mislio da naše igrače boli samo uvo šta će biti za kvalifikacije za EP. A sad počela i zadnjica da ih boli. Kao da su napravljeni od govedja lanja kad padne kiša odma se rastope. Ako neko nezna staj e lenjo nek potraži u srpsko idikcioneru ima definicija.