UTAKMICA KOJA PREVAZILAZI TRENUTNI RANG TAKMIČENJA: Boždarevac i Pinosava na otvaranju sezone prikazali fenomenalan fudbal!

Autor:

Sport

25.09.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je na kraju bio bolji za taj jedan gol.

UTAKMICA KOJA PREVAZILAZI TRENUTNI RANG TAKMIČENJA: Boždarevac i Pinosava na otvaranju sezone prikazali fenomenalan fudbal!

Foto: OFK Boždarevac

U okviru prvog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa C) ekipa Boždarevca ugostila je sastav Pinosave.

Utakmica koja je od uvodnih desetak minuta pokazala da je prevazišla ovaj rang takmičenja, igrači oba tima su igrali perfektno od samog starta na obe strane terena.

Odlično su fudbaleri Boždarevca igrali sa loptom na polovini rivala, i iz takve igre su imali i najbolju priliku da stignu do vođstva, ali je stativa "izbila" loptu iz gola. Trgli su se od tog trenutka i gosti, pretili su u par navrata, ali su golmani na obe strane dominirali.

Drugo poluvreme nastavljeno je u istom intenzitetu, ali su gosti preuzeli posed, dok su domaći više bili fokusirani da pre svega odbrane svoj gol, i da se "isprobaju" iz kontranapada.

Brza promena poseda, prenos lopte na polovinu gostiju i odlična realizacija Dušana Jovanovića za prednost Boždarevca od 1:0 u 61. minutu. Od tog trenutka gosti kreću na sve ili ništa, napadaju iz svih pozicija, ali golman Bogdanović bio na visini zadatka.

Mogli su fudbaleri Pinosave do izjednačenja u jednoj situaciji, Borivoje Mihailović je udarcem već savladao protivničkog golmana, ali se stativa našla na put lopti.

OFK Boždarevac - Pinosava 1:0 (0:0)

Boždarevac: Bogdanović, Lazić, N. Gosić, Nešić, Jovičić, Jovanović (od 86' M. Vasić), B. Vasić, I. Vasić, Milovanović (od 46' L. Gosić), Miljanić (od 82' Petrović), Ivanković

Pinosava: Simeunović, Antić, Stošić, Stanojević, Jakovljević (od 62' Mizdrak), Goranović, Mihailović, Zafirović, Cvijanović, Milenković (od 90' Vučinić), Milanović

Pred sam kraj meča desio se veliki peh za goste, nakon pada Stefan Milenković je zaradio povredu ramena, te mu ovom prilikom svi želimo brz oporavak i povratak na teren.

U sledećem kolu Pinosava dočekuje ekipu Umčari, dok Boždarevac opet igra pred svojim navijačima, ovoga puta protiv sastava Veliki Borak.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading