PEHAR PUTUJE U TOPONICU: Šumadija je savladala Gružu u finalu Kupa! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija nominalnog domaćina!

PEHAR PUTUJE U TOPONICU: Šumadija je savladala Gružu u finalu Kupa! (VIDEO)

Foto: FK Šumadija Toponica

U okviru finala Kupa FS opštine Knić ekipa Šumadije iz Toponice odmerila je snage na gradskom stadinu u Kniću sa sastavom Gruže.

Nominalni domaćin se trenutno takmiči u Šumadijskoj okružnoj ligi gde zauzima treće mesto na tabeli, dok gosti iz Gruže igraju jedan rang jače takmičenje i takođe su na trećem mestu.

Velika želja sa pobedom i jaka borba domaćih fudbalera od prvog minuta donela je jako zanimljiv meč. Fudbaleri Šumadije su od samog starta napadali, stvarali su prilike i u 27. minutu su stigli do vođstva. Radomir Obradović zatresao je mrežu golmana Gruže, 1:0.

Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo, za vreme pauze oba trenera su izvršila po dve izmene u svojim sastavima.

 

 

U nastavak meča domaći su ušli sa istim intenzitetom, dok su gosti pokušavali da dođu do izjednačenja. U 58. minutu Stefan Stakić je postigao fantastičan gol za 2:0 u korist Šumadije. 

Krenuli su gosti na sve ili ništa od tog momenta, napadali su sa svih strana i u 71. minutu su nakon dosuđenog jedanaesterca stigli do prvog gola na meču. Aleksandar Aleksić je "sa kreča" smanjio na 2:1.

Nisu domaći odustali od svog načina igre i posle gola gostiju, nastavili su sa napadima i do poslednjeg sudijskog zvižduka uspeli su još jednom da savladaju golmana rivala. Stakić je svojim drugim pogotkom postavio konačan rezultat na 3:1.

Šumadija (Toponica) - Gruža 3:1 (1:0)

Šumadija: Živak, Sretenović (od 46' Obradović), Jaglić, Kukić, Joksimović, Mirović (od 90' Janković), Obradović (od 90' Arsenijević), Spasić (od 70' Prodanović), Ristović (od 46' Damljanović), Stakić, Maksimović

Gruža: Jošović, Vukojičić (od 46' Jošović), Janićijević, Dugalić (od 46' Stanojević), Šarac, Milovanović, Sedlarević (od 49' Marković), A. Branković (od 60' Terzić), Jevtović, Aleksić, M. Branković

 Predstojećeg vikenda oba tima se vraćaju ligaškim obavezama, Šumadija gostuje BSK-u iz Borača, dok Gruža dočekuje Slogu iz Kraljeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading