JEDINO JE POZNATO DA SE I DALJE NIŠTA NE ZNA: Borba za bodove počinje, a u klubu na mnoga pitanja nemaju odgovore! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.08.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki znak pitanja i dalje provejava fudbalom u Arilju.

JEDINO JE POZNATO DA SE I DALJE NIŠTA NE ZNA: Borba za bodove počinje, a u klubu na mnoga pitanja nemaju odgovore! (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Nakon tri sezone takmičenja u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana, fudbaleri ariljske Budućnosti morali su da se spuste u niži rang takmičenja.

Sezonu 2022/23 Budućnost iz Arilja je okončao na poslednjoj 16. poziciji trećeg stepena srpskog klupskog fudbala ostvarivši skor od pet pobeda, isto toliko remija i 20 poraza, tako da će već u nedelju 20. avgusta krenuti u borbu za bodove u okviru Zone Zapadno-moravske.

U prvom kolu Budućnost dočekuje osetno pojačanu ekipu Savinca 1933 iz Visibabe, ali mnogo veći problem od samog protivnika, Ariljcima predstavlja činjenice da i dalje ne znaju u kom sastavu će nastupiti kako u navedenom susretu, tako i u samo zonskom takmičenju.

Kako prenosi Fejsbuk stranica "Sport u Arilju", ekipu Budućnosti će u narednoj sezoni sa klupe predvoditi užički stručnjak Milan Čančarević. U klub je stigla nekolicina novajlija, a tek se očekuju novi dolasci, tako da i najbolji poznavaoci ariljskog fudbala u ovom momentu ne mogu da procene domete kluba koji je u 2023. godini proslavio svoj 103. rođendan.

 

- Parovi 1. kola Zone Zapadno-moravske:

Sloga (Bajina Bašta) - Sevojno (Sevojno) 1:0

Jedinstvo Putevi (Užice) - Polet (Trbušani)

Polimlje (Prijepolje) - Zlatar (Nova Varoš)

Jedinstvo (Konjevići) - Ovčar (Markovica)

Budućnost (Arilje) - Savinac 1933 (Visibaba)

Sloboda (Čačak) - Čajetina (Čajetina)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading