BORAC SA VISOKIM AMBICIJAMA U NOVOJ SEZONI: Dobro poznati put tim iz Ralje želi da pređe opet!

Autor:

Sport

14.08.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupske vitrine "traže" novi pehar.

BORAC SA VISOKIM AMBICIJAMA U NOVOJ SEZONI: Dobro poznati put tim iz Ralje želi da pređe opet!

Foto: FK Borac 1932 Ralja

Vraća se tim iz Ralje opet u okružni rang, ali upravi i igračima Borca to nije uopšte strano.

Fudbalski klub Borac je u poslednjih šest sezona dva puta bio prvak Podunavske okružne lige, i dva puta je uspeo da ispadne iz zonskog ranga, ali se oba puta ekspresno vratio u isti. Prošle takmičarske godine sastav iz Ralje je završio na 13. poziciji na tabeli, što je dovelo do selidbe u okružnu ligu.

Nastupao je Borac u Podunavskoj okružnoj ligi dva puta posle ispadanja iz zone, ali je u obe sezone (17/18 i 21/22), ubedljivo stizao do šampionske titule i tako se ekspresno vraćao u Podunavsko-šumadijsku zonu. Isti cilj tim ima i za predstojeće prvenstvo, uprava je odradila prelazni rok i nakon jučerašnje generlke je promovisala pojačanja.

Pozicija golmana ojačana je dolaskom bonus fudbalera, Stefana Dičića, jačoj konkurenciji uveznom redu doprineće dolazak Igora Petrića i Nikole Kovačevića. Ofanzivna linija tima je ojačana kako po strani, tako i u samoj navali, poziciju "špica" jačaju bonus fudbaler Borivoje Rajić i Stefan Jevtić, dok su krilni napadači koji su stigli u Ralju, Nikola Buzigan, Lazar Savić, Stefan Jović i Stefan Stanković.

Dolaskom devet novih fudbalera igrački kadar je ojačan za izazove u dobro poznatoj sredini, cilj je svima dobro poznat, Borac želi da se kao i prethodne dve sezone igrane u okružnoj ligi ekspresno vrati u zonu.

Pripremni period je protekao u najboljem redu, prvenstvo počinje predstojeće vikenda, tim iz Ralje u prvom kolu dočekuje prošlogodišnjeg šampiona Prve gradske lige Smederevo, sastav Osipaonice, utakmica se igra u nedelju, 20. avgusta sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading