ALBERT NAĐ O UVREDAMA GROBARA: Ne pogađa me to! Znam odakle vetar duva

Autor:

Sport

18.05.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana se ne obazire.

ALBERT NAĐ O UVREDAMA GROBARA: Ne pogađa me to! Znam odakle vetar duva

Foto: Starsport

Navijači Partizana, popularni "grobari" pogrdno su skandirali na račun trenera tima Alberta Nađa na meču crno-belih protiv Čukaričkog u petak.

Posle utakmice novi šef struke Partizana upitan je o tome.

- Ne pogađa me to. Svestan sam sebe i onaj ko me dobro poznaje zna šta sam i kako radio za Partizan sve ove godine. Podsećam vas, moj budžet za ulazak 2010. je bio nula, a potrošili smo 12.000 evtra na dovođenje Radiše Ilića i ušli smo u Ligu šampiona - počeo je priču Nađ i nastavio u dahu:

- Nisam to ja uradio, to je uradio Partizan. Radiću dok budem u Partizanu u interesu Partizana. Naravno, ne mogu svi da vas vole. Dosta toga sam proživeo u životu i znam odakle vetar duva. Radim svoj posao časno i pošteno. Najveća satisfakcija je kada su igrači zadovoljni posle treninga - zaključio je trener crno-belih.

Na Brdu se čulo i pohvalno skandiranje na račun bivšeg trenera Igora Duljaja. Inače, javna je tajna da Nađ i Duljaj nisu u dobrim odnosima, bez obzira što su bili najbliži saradnici do nedavno.

Inače, fudbaleri Partizana minimalno su slavili u derbiju kola u plej ofu Superliga Srbije - 1:0, a strelac odlučujućeg kola za goste iz Humske bio je Ksander Severina. Tim važnim trijumfom "parni valjak" je obezbedio drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima će na leto startovati od drugog kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading