Dr Orlić: I u Pazovi pobeđuju rad, rezultati i ljubav za Srbiju!

Autor:

Vesti

18.05.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obraćajući se okupljenim građanima i članovima stranke, zahvalio im se za rad i trud, i čestitao im na brojnim uspesima koji su u ovoj opštini postignuti prethodnih godina, posebno kada je reč o investicijama i realizovanim projektima.

Dr Orlić: I u Pazovi pobeđuju rad, rezultati i ljubav za Srbiju!

Foto: SNS

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić posetio je danas Opštinski odbor SNS u Staroj Pazovi. 

Obraćajući se okupljenim građanima i članovima stranke, zahvalio im se za rad i trud, i čestitao im na brojnim uspesima koji su u ovoj opštini postignuti prethodnih godina, posebno kada je reč o investicijama i realizovanim projektima. „Hvala vam na svim rekordnim rezultatima o kojima danas sa ponosom govorimo i kojima se diči cela Srbija“, rekao je dr Orlić. 

Republika

Foto: SNS

 

 

Ukazao je na značaj predstojećih izbora i pozvao sve da na njih izađu. „Pobeda liste „Aleksandar Vučić – Pazova sutra“ značiće pobedu i Stare Pazove i cele Srbije. Rad, rezultati, ljubav za Srbiju i briga o svakom čoveku pobeđuju i ovde, to se zna“, zaključio je dr Orlić.

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić posetio je nedavno Čačak, gde se obratio građanima u prepunoj sali Doma kulture u Donjoj Trepči.

Republika

Foto: SNS

 

 

 

Kako je istakao, jedinstvo i sloga ovih dana su nam potrebniji nego ikada. „Izbori koji slede nisu tek još jedni lokalni izbori, upravo zbog svega što se nadvilo nad našu zemlju i nad naš narod, počevši od rezolucije koju spremaju u UN, preko pokušaja da tzv. „Kosovo“ na silu uguraju u Savet Evrope, do svih drugih pitanja na kojima se lomi ovog proleća. Kada je već tako, čuli ste to i od predsednika Aleksandra Vučića: dobiće odgovor kakvom se nisu nadali, snažnu borbu Srbije rešene da ne odustaje, ne pitajući koliko su silni i moćni oni koji se nalaze sa druge strane – važno je isključivo koliko je velika svetinja koju branimo“, rekao je dr Orlić.

Ukazao je na to da, dok Srbija ovakvu bitku vodi, iz partija bivšeg režima stižu pokušaji sabotaže i saplitanja sopstvene države i naroda. „U tome je razlika između njih, koji su uvek mislili samo na sebe i svoje džepove, i svih nas koji svoju Srbiju volimo, za svoj narod i otadžbinu živimo“, poručio je i dodao:

„Upravo o toj razlici treba da se izjasnimo 2. juna, da potvrdimo da nećemo da se takvi ikada više za bilo šta u našoj zemlji pitaju. Da sačuvamo rezultate koje smo postigli i kojima se ponosimo, i u Čačku i u čitavoj Srbiji, nastavimo da ih nižemo. Da svoju državu vodimo kao slobodnu, suverenu, nezavisnu, onu koja će da vodi računa isključivo o svojim interesima, samo svoj da narod sluša, brine za svakog čoveka i obezbedi još bolju budućnost za sve. Samo jedna politika je dokazala da to ume – politika koju predvodi predsednik Srbije. Samo jedna lista garantuje da ćemo tu politiku nastaviti – lista koja nosi ime Aleksandra Vučića i čija će pobeda biti najsnažnija i najubedljivija do sada“.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Olivera

18.05.2024 13:41

Svaka čast dr Orliću i SNS-u na postignutim uspesima u Pazovi. To je primer kako rad i posvećenost mogu doneti pozitivne promene.

Nevena

18.05.2024 13:41

Ponosni smo na rezultate koje je SNS postigao u Pazovi. To pokazuje da se trud i rad itekako isplate.

Marko

18.05.2024 13:42

Čestitke SNS-u na investicijama i projektima koji unapređuju život građana Pazove. Ovo je dokaz da se briga za Srbiju vidi i u konkretnim rezultatima.

Jasmina

18.05.2024 13:44

SNS kontinuirano radi na razvoju opštine i unapređenju životnih uslova građana. To je primer odgovornog vođstva.