TRILING NOVAJLIJA U RAMPI: Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra!

Autor:

Sport

12.08.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema odmora.

TRILING NOVAJLIJA U RAMPI: Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra!

Foto: FK Rampa Požega

Provela je ekipa Rampe zimsku pauzu u Zlatiborskoj okružnoj ligi na samo bod zaostatka u odnosu na jesenjeg prvaka, ali je tokom proleća posustala.

Tim iz Požege je sezonu  završio sa učinkom od 19 trijumfa, tri remija i osam poraza, što je bilo dovoljno za plasman na četvrtu poziciju na tabeli. Osvojenih 60 bodova bilo je dovoljno za ulazak u gornji deo tabele, ali je za šampionom Rampa ostakla "kratka" 16 bodova. Uprava kluba je u dosadašnjem periodu letnjeg prelaznog roka predstavila tri nova igrača. 

Prvi novajlija u žuto-crnoj opremi je Dejo Smiljanić, koji se posle dve i po godin vraća u svoj klub u kojem je proveo više od 10 godina i sa kojim je osvojio sve što se može osvojiti u ovim okvirima. Svojim iskustvom i znanjem sigurno će dosta značiti mlađim saigračima u borbi za bodove u predstojećem prvenstvu.

Seriju pojačanja a ujedno i povratnika nastavio je Marko Nešović, koji je u prethodnom periodu bio član Jedinstva Kalenići. Nešović je u dresu Rampe proveo jednu sezonu, i ovo će mu sada biti drugi mandat, kada je odlazio rastanak je bio prijateljski, tada nije bilo "zbogom", i ispostavilo se da je sada došlo vreme za povratak.

Triling dosadašnjih predstavljenih novajlija zatvorio je Kosta Vasiljević, koji dolazi iz redova omladinaca fudbalskog kluba Sloga iz Požege. Kosta je bio član kadetske selekcije Sloge koja je izborila i igrala Prvu kadetsku ligu Srbije, te godine je bio i najbolji strelac tima. Vasiljević je davao golovima mnogim superligaškim sastavima, odličan i veoma jak šut imaće prilike sada da upoznaju i golmani okružne lige u seniorskom fudbalu.

Prvenstvo Zlatiborske okružne lige počinje krajem meseca, igrači Rampe se uveliko nalaze u trenažnom procesu za vreme kojeg igraju i kontrolne utakmice kako bi što spremnili ušli u takmičarske mečeve.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading