VELIKE AMBICIJE OSTOJE I MIĆOVIĆA! FK Smederevo 1924 sanja plasman u Superligu! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Ostojić i Saša Mićović, trenerski tandem koji gazi ka Superligi.

VELIKE AMBICIJE OSTOJE I MIĆOVIĆA! FK Smederevo 1924 sanja plasman u Superligu! (VIDEO)

Foto: Republika

Ekipa emisije "Niže lige" posetila je FK Smederevo 1924, gde smo imali priliku da pričamo s trenerom Sašom Mićovićem i pomoćnim trenerom Bojanom Ostojićem. Tom prilikom Mićović je pričao o ambicijama kluba i želji da uđe u Superligu, takođe i odličnoj atmosferi među igračima. Na treninzima FK Smederevo Saša ima veliku pomoć u vidu Bojana Ostojića, bivšeg fudbalera Partizana. Međutim, zanimljivo je i to što je Mićović bio trener Ostojiću u Čukaričkom, a sada rade zajedno.

S druge strane, Bojan Ostojić je pričao o Partizanu i koliko mu je bilo teško da završi karijeru. Svakako i o duploj kruni, koju će zauvek pamtiti, ali i o golu protiv Crvene zvezde u finalu Kupa. Takođe, on se dotakao i prijateljstva s Vujadinom Savićem, koji je zakleti zvezdaš. Popularni Ostoja, kako je nadimak Bojanu, istakao je da mu je velika čast što ima priliku da bude pomoćnik Mićoviću, ali i da su ga igrači odlično prihvatili.

Takođe, on je priznao da mu je mnogo teže da bude trener nego igrač jer sad mora da vodi računa o svakom članu tima. Kao i da na sve načine žele da uđu u Superligu, ako ne ove, onda bar sledeće godine.

Kako je izgledala poseta FK Smederevo, pogledajte u novoj epizodi emisije "Niže lige", koja će se premijerno prikazati večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading