OKLOPNICI SVE JAČI: Smederevska tvrđava naredne sezone biće teško osvojiva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon imenovanja novog šefa stručnog štaba, pristupilo se i jačanju igračkog kadra.

OKLOPNICI SVE JAČI: Smederevska tvrđava naredne sezone biće teško osvojiva!

Foto: FK Smederevo 1924

Fudbaleri Smedereva 1924 prethodne sezone u okviru Srpske lige Zapad stigli su do šampionskog pehara koji je automatski začio i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Tokom prethodne nedelje rukovodstvo smederevskih "oklopnika" obavestilo je sportsku javnost da će u narednoj sezoni ekipu sa klupe predvoditi četrdesetdevetogodišnji Saša Mićović, a sada je klub navijačima predstavio i nova igračka pojačanja.

Novi članovi nekadašnjeg osvajača Kupa Srbije i Crne Gore iz sezone 2002/03, postali su vezni fudbaleri Nikola Vujičić i Miloš Ožegović.

Dvadesetšestogodišnji Nikola Vujučić u među "oklopnike" stiže iz redova velikog rivala čačanskog Borca 1926 čiji je dres nosio u prethodnoj sezoni. 

Foto: FK Smederevo 1924

Nebojša Vujičić

 

- Nikola Vujičić

Datum rođenja: 19. avgusta 1996. godine

Mesto rođenja: Vrbas

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Crvenka (Crvenka), Vojvodina U-19 (Novi Sad), Feniks 1995 (Stara Pazova), FK Proleter (Novi Sad), OFK Odžaci (Odžaci), Bačka 1901 (Subotica), Radnički (Sombor), Cement (Beočin), PAO Kofalion (Grčka), Dunav (Stari Banovci), Železničar (Lajkovac), GFK Jagodina (Jagodina), Borac 1926 (Čačak)

Drugo pojčanje Smedereva 1924 stiže iz austrijskog trećeligaša Marverka za koji je nastupao poslednjih godinu dana. Reč je o iskusnom tridesetjednogodišnjem Milošu Ožegoviću koji je tokom dosadašnje karijere tokom koje je nastupao za veliki broj domaćih klubova, dve godine proveo i u islandskom Vikinguru.

Foto: FK Smederevo 1924

Miloš Ožegović

 

- Miloš Ožegović:

Datum rođenja: 11. maj 1992. godine

Mesto rođenja: Pančevo

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), Dolina (Padina), Dinamo (Pančevo), Radnik (Surdulica), Donji Srem (Pećinci), Mačva (Šabac), Sinđelić (Beograd), Jagodina (Jagodina), Radnički (Pirot), Vikingur (Island), Dinamo (Vranje), Napredak (Kruševac), Mladost (Lučani), Mladost GAT (Novi Sad), Marverk (Austrija)

U narednom periodu mogu se očekivati i nove akvizicije smederevskog prvoligaša, s obzirom da se svi u gradu na Dunavu, nadaju što skorijem povratku kluba u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading