NAKON FURIOZNE SEZONE, SLEDE NOVI IZAZOVI: Sportski kolektiv iz Karađorđeva i u višem rangu takmičenja ima maksimalne ciljeve - na startu sledi komšijski derbi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.08.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sjajne sezone, sve je spremno za nove sportske borbe.

NAKON FURIOZNE SEZONE, SLEDE NOVI IZAZOVI: Sportski kolektiv iz Karađorđeva i u višem rangu takmičenja ima maksimalne ciljeve - na startu sledi komšijski derbi!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Fudbaleri Solunca N&Đ Jerković iz Karađorđeva prethodnu sezonu u okviru Područne fudbalske lige Subotica okončali su ubedljivo na prvoj poziciji ispred rivala iz Đurđina što im je pored šampionske titule donelo i plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Sever.

Nakon furiozne sezone usledila su i puna dva meseca pauze, a došlo je vreme da startuje i nova takmičarska godina.

I pored činjenice da je igrački kadar prilično izmenjen, da su ekipu napustila petorica igrača, a da je opremu sportskog kolektiva iz Karađorđeva zadužila osmorica novajlija, ciljevi Solunca N&Đ Jerković, kao i uvek, najviši su. U Karađorđevu listom ističu da će na svakoj utakmici ostaviti srce na terenu i da će u svakoj utakmici pružiti maksimum, a takvim priistupom i rezultati će zasigurno stići.

Već u prvom kolu ekipu Solunca očekuje komšijski derbi protiv Bajše, ekipe koja se duži niz godina takmiči u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala i po tom parametru svakako su iskusniji od sastava iz Karađorđeva, ali Solunac u Bajšu ne odlazi sa belom zastavom, a ukoliko na terenu prikažu sve što mogu i bodovi nisu daleko.

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Na stadionu "Jovan Jerković Joca" će se i u novoj sezoni slaviti

 

- Vojvođanska liga Sever, 1. kolo:

Bajša (Bajša) - Solunac N&Đ Jerković (Karađorđevo)

Stadion: FK Bajša

Datum: Nedelja, 13. avgust

Početak: 17 časova

Istovremeno treba napomenuti da je najavljen dolazak u Bajšu velikog broja navijača Solunca koji će sigurno uz brojne domaće navijače napraviti pravu feštu na startu nove takmičarske sezone u okviru severne grupe vojvođanske fudbalske lige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading