Klub neobičnog imena drži Garaše na okupu: Za Gorski Car živi selo pod Bukuljom!

Autor:

Sport

14.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije Niže lige donosi vam jako zanimljivu priču.

Klub neobičnog imena drži Garaše na okupu: Za Gorski Car živi selo pod Bukuljom!

Foto: Republika.rs

FK Gorski Car Niže lige

Na manje od sat i 30 minuta vožnje kolima od Beograda, u blizini Aranđelovca i na obroncima planine Bukulja nalazi se selo Garaši poznato po prelepoj prirodi, jezeru, ali i fudbalskom klubu Gorski Car za koji žive svi lokalni meštani.

Republika

Tim jako simpatičnog i neobičnog imena već nekoliko godina nastupa u Međuopštinskoj ligi Aranđelovac-Topola, a u nedavno završenoj sezoni ostvaren je plasman na visoko treće mesto, te je najavljen i pohod ka višem rangu u vremenu koje dolazi.

Ekipa emisije Niže lige uputila se ka ovom mestu kako bi se uverila da je Gorski Car zaista ponos sela Garaši, te vas upoznala sa istorijom, aktuelnom situacijom, ali i planovima tima za budućnost.

Više o samoj sezoni i klubu otkrili su nam kapiten tima Stefan Jovanović, zamenik i pomoćnik trenera, Nenad Vujović, dok je ispred navijača za naše kamere govorio prijatelj FK Gorski Car, Nebojša Mijović Mija.

Kompletna emisija čeka vas na Jutjub kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading