PARTIZAN SE NAŠAO PRED (NE)REŠIVIM PROBLEMOM: Upućen hitan apel navijačima! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.06.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubu je neophodna pomoć.

PARTIZAN SE NAŠAO PRED (NE)REŠIVIM PROBLEMOM: Upućen hitan apel navijačima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Partizan 1945 Darosava

Fudbaleri Partizana 1945 iz Darosave prethodnog vikenda, ubedljivim porazom u Kopljarima (0:7) okonćali su takmičarsku sezonu 2022/23 u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola.

 

Sportski kolektiv iz Darosave je sezonu okončao na četvrtoj poziciji sa skorom od deset pobeda, tri remija i devet poraza i s obzirom da su prethodnog proleća stigli u navedeni rang takmičenja iz opštinske lige, navedeno ostvarenje može se i mora smatrati uspehom.

Međutim, klub se prethodnih dana, usled obilnih padavina, našao pred velikim problemom. Naime, igralište u Darosavi je poplavljeno, a naneta je velika materijalna šteta i na okolnoj infrastrukturi.

Usled navedenog klub je uputio apel navijačima i svim ljubiteljima sporta da danas (nedelja 25. juna) dođu na igralište u Darosavi i da pomognu u čišćenju i sređivanju terena. Akcija počinje u 10 časova, ali je jasno da će pomoć klubu biti neophodna i u danima pred nama.

 

Da podsetimo, ekipa Partizana 1945 iz Darosave, kao što je već rečeno i naredne sezone će se takmičeiti u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola, a nova sezona startovaće početkom meseca septembra 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading