SREMSKOMITROVČANI ŠOKIRALI SUPERLIGAŠA: Radnički u drugom poluvremenu iskoristio greške Pančevaca - ukoliko ne želi da igra samo jedno leto, "dizelka" mora mnogo bolje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret rivala koji se dobro poznaju.

SREMSKOMITROVČANI ŠOKIRALI SUPERLIGAŠA: Radnički u drugom poluvremenu iskoristio greške Pančevaca - ukoliko ne želi da igra samo jedno leto, "dizelka" mora mnogo bolje! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Železničar Pančevo

Prethodne sezone odigrali su tri međusobna susreta u kojima je svaka od ekipa zabeležila jedan trijumf, dok je prvi prvenstveni susret u takmičarskoj godini okončan remijem.

 

U okviru priprema za novu sezonu, prijateljski susret na stadionu u Kosjeriču odigrali su novi superligaš, pančevački Železničar i ekipa koje je prethodne sezone zabeležila zapažene rezultate u okviru prvoligaškog karavana, Radnički iz Sremske Mitrovice.

Prema očekivanjima, u susret koji je igran dva puta po 60 minuta, Pančevci su ušli daleko bolje i već nakon 15 minuta igre golovima Evgenija Pavlova stigli su do dva gola prednosti.

Tri minuta kasnije rezultatsku neizvesnost uneo je Ristović, a kada je svojim trećim pogotkom Pavlov u 30. minutu ponovo doeno dva gola prednosti, činilo se da je pitanje pobednika rešeno.

Međutim, u nastavku susreta Gajić je za samo dva minuta, psotigao dva pogotka i meč je okončan remijem 3:3

 

- Prijateljka utakmica:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Železničar (Pančevo) 3:3 (1:3)

Stadion. u Kosjeriću

Strelci: N. Ristović, U. Gajić (2) za Radnički; E, Pavlov (3) za Železničar

Navedenim ostvarenjem Sremskomitrovčani mogu biti daleko zadovoljniji, a pulenima trenera Predraga Rogana ostaje očigledno veliki rad uoči starta istorijske sezone u Superligi Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading