NAGRADA JE STIGLA U PRAVE RUKE: Prvi "Medaljon Jastrepca" pripada njemu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim golovima je zaslužio veliko priznanje.

NAGRADA JE STIGLA U PRAVE RUKE: Prvi "Medaljon Jastrepca" pripada njemu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jastrebac Tešica

Fudbaleri Jastrepca iz Tešice sezonu 2022/23 u okviru Nišavske okružne lige okončali su na petoj poziciji sa ukupno 45 osvojnih bodova.

 

Sportski kolektiv iz naselja u opštini Aleksinac zabeležio je 14 pobeda, tri remija i 11 poraza, ali ono što svakako raduje sve u klubu je velika efikasnost ekipe. Jastrebac je čak 90 puta pronalazio put lopti do mreže protivnika i sa prosečno 3,2 pogotka po meču bili su druga najefikasnija ekipa u takmičenju, iza šampiona iz Balajnca, ekipe Zemljoradnika.

Rukovodstvo kluba je donelo odluku da od aktuelne sezone dodeljuje trofej "Medaljon Jastrepca" koji će poneti najbolji strelac ekipe, a u klupske anale, kao prvi nosilac navedene nagrade, upisaće se ime Milana Tasića.

Tasić je u sezoni 2022/23 ostvario učinak od 32 postignuta pogotka u 28 odigranih utakmica i po tome, ne samo da je najbolji strelac ekipe, već je poneo i titulu golgetera Nišavske okružne lige.

 

Treba napomenuti da se ukupno devet fudbalera Jastrepca upisivalo u listu strelaca tokom prethodne takmičarske godine. Nakon sjajnog Milana Tasića, slede Andrija Stojanović koji je 14 puta tresao mreže protivnika, gol manje postigao je Darko Cenić, a zatim slede Aleksandar Stanković (6), Vedran Dinčić (5), Dalibor Krstić (4), Vrbić, Simonović i N. Cenić su postigli po tri, Dušan Lukić dva, a jednom su se u listu strelaca upisali Filipović i Stanojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading