LISICE PODVUKLE CRTU: Retrospektiva sezone 2022/23 - i pored ogromnih problema zabeležen je klupski rekord i udareni temelji svetle budućnosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je učinjeno, učinjeno je...

LISICE PODVUKLE CRTU: Retrospektiva sezone 2022/23 - i pored ogromnih problema zabeležen je klupski rekord i udareni temelji svetle budućnosti!

Foto: OFK Lug 2020

Fudbaleri OFK Luga 2020 prethodnog vikenda okončali su ovosezonsko takmičenje u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" gostovanjem u Resniku gde su sa istoimenom ekipom remizirali rezultatom 3:3.

 

Time je okončana druga takmičarske sezona koja je bila uspešnija od premijerne kada je klub zauzeo poslednje mesto na tabeli, a ovoga puta sa 17 osvojenih bodova popularne "lisice" se šepure sa devetog mesta beogradske međuopštinske lige.

Neposredno nakon okončanja takmičarskih obaveza, klub je analizirao ostvareno na svojoj zvaničnoj Instagram stranici:

- Na početku sezone imali smo preko 40 igrača i činilo se da sve ide uzlaznom linijom. Međutim, nismo krenuli kako treba. Mnogo je kockica trebalo da se poklopi, za šta je bilo potrebno i dosta vremena. Mnogo karaktera u timu i različitih mišljenja, dovelo je do toga da samo najjači opstanu i da samo najverniji ostanu uz klub - stoji na početku klupske analize:

- Sezonu smo okončali da devetoj poziciji sa 17 osvojenih bodova (četiri pobede, pet remija i 11 poraza) i s obzirom da smo sezonu započei katastrofalno, osam poraza u prvih devet utakmica, sa navedenim ostvarenjem svi u klubu su prezadovoljni. Tokom sezone dogodile su se i radikalne promene. Ekipu je preuzeo trener Nebojša Nikolić i u naredne četiri utakmice doživeli smo samo jedan poraz. Veliki plus je bila činjenica da je Nikolić bio i igrač u klubu, tako da mu je ekipa verovala i na kraju je sve navedeno ispalo kao pun pogodak.

Foto: OFK Lug 2020

Složno i u novoj sezoni - OFK Lug 2020

 

Tokom sezone OFK Lug 2020 se našao i pred velikim problemom kada je igralište u pitanju;

- Osim finansijskih zadesio nas je i problem terena. Naše utakmice su se često poklapale sa terminuma mečeva FK Crvena zvezda MML na čijem smo terenu dočekivali svoje protivnike, tako da smo morali da pronađemo novo rešenje. Zahvaljujući dobrim ljudima, stupili smo u kontakt sa rukovodstvom FK Zvezdara koja nam je ustupila svoj teren na kojem smo dočekivali svoje protivnike.

Za kraj, poruka je jasna:

- Uz velike poteškoće, velike finansijske probleme i bez svog terena, ovaj klub je već drugu sezonu izgurao i postavili smo klupski rekord kada je plasman u pitanju. Vredna uprava i Nikolić su postavili čvrste temelje kluba za naredne godine postojanja i sigurni smo da će ovaj klub iz godine u godinu samo ići napred - optimistički zaključuju u redovima "lisica".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading