Meč poslednjeg kola Vojvođanske lige - grupa Jug, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

09.06.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunav (Stari Banovci) - Šajkaš 1908 (Kovilj) (subota, 10. jun, 17:30)

Republika

Železničar iz Inđije i GFK Sloven iz Rume će se u svojim duelima poslednjeg kola boriti za prvo mesto Vojvođanske lige - grupa Jug i odlazak u viši rang, a među njima je samo bod razlike. Železničar gostuje u Bačkom Jarku ekipi Mladosti, a Sloven u Rumi dočekuje Donji Srem 2015.

Republika

Što se tiče ove lige, naše kamere će u Stare Banovce gde ćemo pratiti duel za opstanak, a ekipi Dunava dolazi u goste Šajkaš 1908 iz Kovilja. Dunav je prvi iznad crte sa tri boda više od Koviljčana koji su prvi u crvenoj zoni. Možda se više očekivalo od oba tima zbog bogate tradicije, ali sve se svelo na poslednje kolo i direktni međusobni duel.

 

 

Iako je Šajkaš upisao jednu pobedu više ove sezone od Starobanovčana, Dunav je šest puta manje izgubio ove sezone i stoga ima prednost, a u prvom delu sezone u Kovilju je šajkaš bio bolji i pobedio 2:1.

U subota, 10. jun od 17:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtipa pratite meč Vojvođanske lige – grupa Jug, između Dunava iz Starih Banovaca i Šajkaša 1908 iz Kovilja.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading