VREME JE ZA 90 MINUTA ODLUKE: Šampiona Sremske lige dobićemo posle mečeva poslednjeg kola prvenstva!

Autor:

Sport

09.06.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadran ili Hajduk, u čiji će posed stići šampionski pehar?

VREME JE ZA 90 MINUTA ODLUKE: Šampiona Sremske lige dobićemo posle mečeva poslednjeg kola prvenstva!

Foto: FK Jadran Golubinci

Detalj sa derbi susreta

Šampiona Sremske lige i direktnog putnika u Vojvođansku ligu Jug odlučivaće mečevi poslednjeg kola prvenstva, koji su na programu predstojećeg vikenda.

Republika

Trenutno prvo mesto na tabeli u Sremskoj ligi dele ekipa Jadrana (Golubinci) i Hajduk (Beška) sa po 58 osvojenih bodova, s tim da sastav iz Beške ima dva poraza od tima sa kojim deli lidersku poziciju, pa je samim tim drugoplasirani.

Upravo su trenutni "lideri" na tabeli odmerili snage u prošlog kolu, tom prilikom je sastav Jadrana pred oko 1200 navijača slavio sa 3:0, i time je stigao do prvog mesta u ligi, na kolo pre kraja prvenstva. Sastav Jadrana će u poslednjem kolu šampionata gostovati ekipi Radničkog iz Iriga, dok će Hajduk dočekati Borac 1925 (Martinci).

Hajduk (Beška) - Borac 1925 (Martinci)

Ekipa Jadrana, baš kao i Hajduk ovog proleća igra fantastično, zimsku pauzu su proveli na petom, odnosno šestom mestu u ligi, ali su od starta nastavka prvenstva odličnim rezultatima pre svega pred svojom publikom stigli do samog vrha tabele. 

 

 

Na papiru oba sastava iz vrha tabele, ne bi trebala biti pred teškim zadatkom u poslednjem kolu, ali su iznenađenje moguća, posebno kada se radi o mečevima koji se igraju pod imperativom pobede.

Nedeljni rivali kandidatima za viši rang se nalaze na samom dnu tabele, Borac je na "fenjerskoj" poziciji sa samo deset osvojenih bodova, dok Radnički ima 26, ali će takođe od sledeće sezone uzeti takmičenje u jednoj ligi niže.

Radnički (Irig) - Jadran (Golubinci)

Prvi duel Jadrana i Radničkog završen je pobedom tima iz Golubinaca rezultatom 5:0, dok je Hajduk svog predstojećeg rivala u prvom delu prvenstva savladao na gostovanju sa 6:0.

Da podsetimo, prvak Sremske lige ide direktno u Vojvođansku ligu Jug, dok će drugoplasirani tim tu priliku tražiti kroz baraž. Oba "lidera" će sigurno u svojim mečevima ići na trijumf, kako ne bi zavisla od rezultata svog direktnog rivala.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading