BUDUĆI DUEL U GRADSKOJ LIGI: Parmenac i Čačak 94 će od sledeće sezone u nižem rangu igrati svoje mečeve!

Autor:

Sport

09.06.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba tima nisu uspela da izbore opstanak u okružnom rangu..

BUDUĆI DUEL U GRADSKOJ LIGI: Parmenac i Čačak 94 će od sledeće sezone u nižem rangu igrati svoje mečeve!

Foto: FK Parmenac

Predstojećeg vikenda na programu je pretposlednje kolo Moravičke okružne lige (grupa Jug), ekipa Parmenca ugostiće tim Čačka 94, utakmica se igra u subotu, 10. juna od 17 časova i 30 minuta. 

Republika

Domaćin predstojećeg duela će posle prošlogodišnjeg ispadanja iz zonskog ranga, opet doživeti istu sudbinu, trenutno se tim Parmenca sa samo tri osvojena boda nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Ekipa će od sledeće sezone uzeti učešće u Gradskoj ligi Čačak.

Prolećni deo prvenstva uglavom su u redovima Parmenca "izgurali" igrači koji su tek na 16-17 godina, uz par starijih fudbalera koji su bili tu kako bi se sezona završila na pristojan način. Veliki broj mečeva u drugom delu šampionata izgubljeni su upravo na mladost i neiskustvo, što su protivnici znali da iskoriste na pravi način. 

Iz redova Parmenca su povodom predstojećeg meča poručili:

- U poslednja četiri kola igramo značajno oslabljeni zbog povreda, posebno se tu ističe izostanak iskusnog Rankovića koji je naš slobodno možemo reći najbolji igrač ove sezone, tu je i mladi golman Dmitrović koji je takođe na "bolovanju". Do kraja prvenstva imamo još dva kola, zatim ćemo krenuti sa planovima za sledeću godinu koji su već u velikoj meri pripremljeni. Okosnicu tima će činiti mladi igrači, a pokušaćemo uz par pojačanja napravimo igrački kadar koji će se boriti za ekspresan povratak u okružni rang. 

Republika

Foto: FK Parmenac

U Parmencu veruju u svoju omladinu

U nedelju će se nasuprot igrača Parmenca naći sastav Čačka 94 koji je kao i njihov predstojeći rival "obezbedio" silazak u niži rang takmičenja. Nedeljni "gosti" su sezonu u višem rangu završili "ekspresno" i od sledeće godine se vraćaju u dobro poznato društvo.

Pretposlednji tim na tabeli je osvojio čak 13 bodova više u odnosu na predstojećeg rivala, ali je sigurna zona bila dosta visoko ove sezone, pa samim tim je pitanje opstanka "raspršeno" još pre par nedelja.

Prva dva ligaška duela ova dva tima dobio je sastav Čačka, pred svojim navijačima rezultatom 3:0, dok je na gostovanju proslavljen trijumf sa 3:1.

Parmenac - Čačak 94

Subota, 10. jun od 17.30

Teren Parmenca

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading